Stretli ste sa s tým čo na to? Zo zaderu sa mu tam urobili akési pluzgieriky
opthalmo framykoin, syn mal na nohe co si zatrhol necht... pripadne namacat do repikoveho odvaru a potom natriet
Mali sme zapalene lozisko na kozi, lekarka nam odporučila mast Ichtamol - , stoji euro aj nejake centy - vytahuje to zapal. Natri to malemu na prst, zabal do folie - sacku a na to obväz - napr. na noc...vytiahne to zapal - ak by to nepomahalo tak treba vyhladat lekara.
http://galvex.sk/?mnu=produkty&smnu=topicke&det...
My sme to mali cca pred dvomi tyzdnami a pohohli svedske kvapky
oftalmo framykoin mast, tiez sme mali zapaleny malicek, myslim, ze dcerka mala tyzden, mozno dva, tiez zo zaderu (asi ako som je strihala nechtiky, sa mi podarilo), pomohlo
tie vyrazky pozor, lebo moze ist o infekcnu alebo virusovu pricinu... kedze mal porusenu kozu, mohlo sa mu do zaderu nieco dostat. isla by som k lekarke.
ale co sa tyka zapaleneho zaderu na prsteku mam osobnu skusenost so synom. mal dva tyzdne a prostredný prstek dvakrat taky ako ostatne cerveny bolavy. lekarka kazala repikom harmancekom oplachovat a liehom pocas dna to susit ale nepomahalo. poslali nas na chirurgiu. tam povedali ze takym malym detom s tym nemozu nic spravit, schvalili co povedala lekarka a pridali tanin alkohol na sušenie. chodili sme tam 3 tyzdne a ziadny vysledok, malemu sme sa nemohli ani dotknut toho prsteka. a potom v zufalstve som prestala s liehom a taninom a zacala skusat domace recepty. keby som nevidela na vlastne oci myslim si ze sa stal zazrak. surovy zemiak som prekrojila, naskrabkala kusok na gazu aby to mal akurat na ten prst, previazala, zalepila a nechala pol dna tak. strážili sme ho aby to nepchal do pusy a nedal dole. za pol dna vymenila zopakovala postup nechala na noc. na druhy den bolo po zapale prstek odpuchnuty zader zasuseny a bez hnisu. na kontole na chirurgii mi doktor cely nadseny povedal ze ako ten tanin alkohol pekne zabral...
prečo oftalmo framykoin?.............veď ten je do oka!!!!!!!!!!!! Normálny framykoin, nie oftalmo.....
anetkaadamko opthalmo framykoin celkom bežne aj sami lekári indikujú aj na iné miesta ako oči a to pomerne často
lucinkali, tak ako píše sardinka335, na nôžke dcérke zarastal necht a toto bol postup odporučený lekárkou, nezľakni sa môže aj zahnisať, pretože to vyťahuje ten zápal, ale ak nepomôže, tak k lekárovi, nech sa to nezhoršuje zbytočne a nenaťahuje
nechtik lekarsky, a obklad z repika lekarskeho, kamilkovy caj. nahriat biolampou
Nasej malej pomohol repik
Moj maly sice nemal taketo pluzgiere, ale okolie nechta mal viac krat zaplalene na ruke aj na nohe, mne to skor prislo ako okraj nechtika, ktory mu rastol smerom do pokozky. Nam na to vzdy do 2 dni zabral Framykoin mast, aj Opthalmo framykoin. Ak to mate doma (lebo je to len na predpis), tak mu to skus natriet.