Vie mi niekto poradiť malej zachrípol hlas čo pomôže ?
Nam dr. odporucila obycajny kalciovy sirup a povod zachripnutia som sa nedozvedela... Mozno z placu, ci hlasneho rozpravania.Nie je to velmi chutne, ale pomocou nurofenovej striekacky to islo 😉
Ako pri prechaldnuti.. vitaminy, teply caj a pockat kym to prejde. Ked sa to bude zhorsovat alebo trvat dlho, ist k lekarovi
aako nám to prislo,tak to vždy aj odislo.akurat som jej dávala pocas zachripnutia cebion.predpokladam ze nema ani kašel,ani sopel....zatial by som to moc neriesila 🙂
aj my sme to mali, a nakoniec sa z toho vyklula angina 😒 najviac nam pomohol kalciovy sirup v kombinacii s olejovym zabalom hrdielka 😉 odporucam 🙂
calciove kvapky...
kalciovy sirup a homeovox 😉
mojej malej velmi dobre zabera homeovox je to to naj
my sme tiez minule dostali kalcium sirup 🙂
Calciový sirup
calciový sirup!!!!...a ak sa prida kašel, tak dobrý je aj Hedelix 🙂
Kalciový sirup, Homeovox, letné mlieko s medom a maslom, džús s čierneho ríbezlia je aj od bolesti
Kalciovy sirup 😉
jednoznačne Kalciový sirup 😉
a koľko sa takému dieťaťu (okolo roka a pol) toho homeovoxu dáva? dík.
Stary dobry, vlastne nikomu nechuti, KALCIOVY SIRUP
kalciovy sirup a caj z klincekov (korenina, nie kvety ani na zavesenie obrazov). Tekutiny aj jedlo len mierne teple - nie horuce, anis tudene, co najvacsi hlasovy klud (nespievat, nekricat, aj ked u deti je to obtiazne) a vitaminy 🙂
kalciový sirup, po dvoch dňoch to prejde
teraz je novy kalciovy sirup s prichutou banana Oddporucam
aj my sme to mali 3x po sebe. doktorka nam povedala nech jej davam kamilkovy caj-pomohlo za 3dni bolo super.a boli sme len kojiny mali sme to zo suchej izby tak sme kupili zvlhcovac. dala som aj uterak namoceny v kamilkovom caji na radiator aby sa lepsie dychalo.