Čo pomôže na vyrážky na tvári u 7 - 8 ročného dieťaťa?

marcela152
22. sep 2012

Dcérka má po tváričke vyrážky, vyzerá to ako akné, neviem si s tým rady, poraďte niekto čo by nám na to pomohlo ak máte nejaké skúsenosti, už som s toho zúfalá.

liz_lemon
22. sep 2012

a co tak ku koznemu?

majka29n
22. sep 2012

vyskúšaj krém bebe klorane- mne ho odporučila magistra s lekárne, keď bol drobec vyhodení po celej tvári a tiež to vyzeralo ako akné a zabralo to po 5 dňoch. krém stojí okolo 8€

evelin325
23. sep 2012

My máme dobré skúsenosti s homeopatikami, ak chceš poradím ti.

lucinika
27. dec 2018

Ahojte, mam 8 ročného syna, bojujeme s vyrážkami (u lekárky som nebola, zatiaľ). Počas leta, keď sa viacej potil sa mu pri nosteku vytvorili vyrážky - čierne bodky, skúšala som mu ich setrne odstrániť maskou na čierne bodky no nevytiahlo ich. Od tohto obdobia sa nám objavili čierne bodky aj vo vnútri uška. Stalo sa ze sa niektorá z nich zapálila a pri nosteku alebo aj v uchu sa mu vytvorili hnisavé pupaky. Manžel je proti aby som mu to hocakym spôsobom osetrovala ale je to hrozne. Natieram mu to aspoň gafrovou mastickou ktorá mu hnis z vyrážky vytiahne no nás problém to nerieši. Manžel mal v puberte veľmi problematickú pleť. Alergický nie je na nič, nemá problémy so zazivanim ani iné problémy. Stretli ste sa s niečím podobným u tak malého chlapca? Ako ste to riešili. Ďakujem za každú odpoveď.