Mamičky prosím poraďte ako na vši uz som zúfalá niečo ozaj účinné ja už neviem čo robím zle. Dcéra to priniesla zo školy ku koncu roku nie a nie sa toho zbaviť už sa nám to objavilo 3 krát odvtedy.😭😔😔
Tiež sme mali tento problém,,, každé ráno som jej nakvapkala po hlave tea tree olej, ale aj večer naliala na hlavu dala jej sáčok na vlasy a vydusila ich, vsi neznesú taky smrad
tea tree oil aj reventivne ked sa ich zbavis a kazdy den vycesavat hrebenom na vsi ... my sme nastastie nikdy nemali ..malej som zaplietala vlasy a stale kapala olej za usi
Aj my sme mali ku koncu školského roku to šťastie. Tu je na to taký šampón Nida, píšu použiť raz a potom po 8 dňoch. Ja som to použila na nás všetkých viac krát pre istotu, v poriadnom množstve. Potom vycesala tým hrebeňom. Po každej noci som prezliekla celú posteľ, oprala všetko na 60 a vyzehlila matrac. Plus daky dezinfekčný sprej na to. Intenzívne som použila proste všetko a už sa to nevrátilo
Tiež oblečenie a uteráky som rovno prala na viac stupňov a žehlila
Liquido duo..serum a do toho sme ešte tea tree olej pridali.. zničilo ich to
@kika_552 Paranit, Elimax,v lekárni,ja mám dlhé vlasy a toto mi pomohlo,len som musela kúpiť 2 balenia vzhľadom na dĺžku vlasov
@kika_552 u nas len vycesat. Dcera ma huste dlhe vlasy. Umyla som paranitom, rozcesala a po pramienkoch tym speci hrebenom vycesavala cca 2 hodiny. Potom som prestriekala sprejom Paranit, a nasledujuce dva dni znova precesavala. Od vtedy mame pokoj.
Mne pomohol paranit keď som bola aj ako decko tiež som vkuse od niekoho chytila