Čo pomôže na veľmi husté sople?

18. dec 2024

Syn má 3 roky, je vo faze total hustých sopli, ktoré chudák nevie úplne dobre vysmrkat. Vela tekutín pije a zvlhčujeme mu interiér ale stale to nepomáha.
Co vám zaručene, ale ozaj ze fakt pomohlo na husté hlieny?

titla
18. dec 2024

Sinupret

lenka2232
18. dec 2024

Nechce vyplachovat nos? Bud striekackou alebo my konvickujeme slanu vodu..skus este nahriat ho alebo mozno inhalovat

autor
18. dec 2024

@lenka2232 tu konvicku by som chcela asi vyskúšať, ako to funguje prosím? Ako sa to robí?

lenka2232
18. dec 2024

Dam tam sol,zalejem vodou (bud prevarena alebo nie),tak aby mala okolo 37 stupnov..a preplachnes jednu dierku potom druhu..z druhej dierky voda vyteka,pri konvicke mas aj nakreslene ako to robit,prip.si pozri videa..malemu pomaha a tiez ma 3r

20erika07
18. dec 2024

Ja som dcére kupila toto, naj vec na sople pre nás to bolo. Keď sa minuli sáčky, davala som Vincentku vybublinkovanu, zohriatu troška. Co by ste mohli aj vy, lebo tieto sú od 4r.

dadis
18. dec 2024

@20erika07 V dr.max maju sacky svojej znacky, vyjdu trosky lacnejsie. Tiez pouzivame

ellaa12
18. dec 2024

U nas jednoznačne toto zabralo .

juliet86
18. dec 2024

sol v spreji vysat nos sol v soreji vysat nos vysavaco lm a potom nasivin

pralinka86
18. dec 2024

Striekat vincentku alebo inu morsku vodu. Inhalovat vincentku. Preplach opatrne, aby si to nerozniesla dalej.. a odsavat, tak male dieta nema taki silu tie sople dat von. Najprv tu morsku vodu streknut, pockat, odsat a potom nieco na uvolnenie nosa..
Solmucol na riedenie hlienov je tiez fajn. Fenistil kvapky moze tiez dat, mozno odpuchne sliznica aspon trochu

mabenn
18. dec 2024

jednoznacne sinupret prve dni...riedi hlieny, plus napomaha celkovo na zapal atd...to sme v tomto veku pouzivali roky a vzdy uspesne

lienka.7
18. dec 2024

@autorka pokial už má hustý zelený sopel, tak antibioticke kvapky a potom inhalovanie vincentky spolu s čistením nosa morskou vodou. A žiadala by som výter z nosa, či tam niečo nema.

taktotedanie
19. dec 2024

Solmucol
NEKONVICKUJE SA V AKUTNEJ FAZE CHOROBY
sople mu roznasas po celych dutinach a koleduje si o zapal usi a oci!!!
ANTIBIOTICKE KVAPKY DO NOSA SA DAVAJU AZ PO POZOTIVNOM VYTERE!!!

livuska124
19. dec 2024

Sinupret alebo Solmucol. Súhlasím s odpoveďou vyššie - nekonvičkovať pri chorobe. Ja som dala na rady iných, aké je konvičkovanie skvelé počas choroby, ako sa rýchlo zbavým hlienov a uhnala som si zápal dutín aj stredného ucha. Konvičkovanie jedine ako prevencia, keď je človek zdravý a bez sopľov.

seepferdchen
22. dec 2024

Urcite sinupret, zriedi sople overene

autor
22. dec 2024

Áno už mu podávam sinupret par dni, výrazne mu to pomohlo. Sople ma síce stale ale už oveľa menej 🙂

seepferdchen
22. dec 2024

Super, ten je aj antibakterialny;) a pre starsie deti su aj take male tabletky, ja to tiez beriem pri nadche len nedavat po 16:00 aby v noci nekaslal

autor
22. dec 2024

@seepferdchen po 16:00 keď sinupret zje, tak to spôsobí kašeľ? Ou, ma to papať 3x denne 15kvapiek, tretiu dávku sme mu davalu po večeri o pol 7..... 😯

valikasikulova
22. dec 2024

@livuska124 autorka nad tebou je doktorka pokiaľ viem, neviem či pediatricka ale mala by byť doktorka 🙂

livuska124
22. dec 2024

@valikasikulova áno, viem.

seepferdchen
24. dec 2024

Ano nema sa davat po 16 🙂 nas na to upozornila Dr. Nam staci dat 2x za den.