Ahoj mamicky,co pomaha od sucheho drazdiveho kasla.mam dvojmesacnu dcerku. V lekarni nam dali Stoptussin ale velmi nepomaha.
Pravdepodobne suchy drazdivy kasel je v dosledku zatekania soplikov, preto je dolezite ich odsavat. A to tym sposobom, ze najprv kvapnes kvapky na odpuchnutie nosovej sliznice /Nasivin/ pockas 10min, potom aplikujes kvapky/spray na baze morskej vody /Sterimar/, pockas 10minut a az potom odsajes. Aby kvapky nevytiekli von alebo hned nestiekli dolu hrdielkom, ja zvyknem malemu polozit hlavku nabok, aj ked nie vzdy sa to podari🙂 Velmi dobre na drazdivy kasel pomaha studeny vzduch, pretoze chlad zmierni opuch sliznice. Je dobre, ked podas aj kvapky Fenistil, ale tie su len na predpis - zmiernia opuch sliznice a drazdenie na kasel plus k tomu ten Stoptussin. Vsetky tieto odporucania su len orientacne, tvoja dcerka je malicka a bolo by dobre, keby ju videl lekar. Skore uzdravenie prajem🙂
toto maju moje 3 male deti, je obdobie alergii na plesen aj roctoce. Super pomaha fenistil, ako pisala dokina, ale nie je na predpis, mozte si ho kupit, na kazde kilo dietata jedna kvapka, ak ma 5-6 kil, 5-6 kvapiek. Nasa ma od narodenia, je tiez alergicka. a nasivin tusim takym malym neodporucaju, skor libemar, na precistenie a zaroven odsat. Toto je idealne obdobie na taketo sople, nemusi to byt choroba.
Moze to byt zo sucheho a prehriateho vzduchu v izbe. Nam pomohlo dat na noc mokry uterak na radiator a nechat otvorene dvere na izbe. Tiez nam pomohol kalciovy sirup.
Moja má 7 mesiacov a už 2krát má taký škaredý štekavý kašeľ "trubicový" - 1krát nám pomohol kalcium sirup a ambrobene a teraz nám doktorka predpísala kalciové injekcie - 1 ampulku rozdeliť tak na 5 dávok - 3dávky na deň.
My sme kupili zvlhcovac vzduchu a po kasli ani stopy 😅
poriadne vyvetrat, mokry uterak, alebo skus dat susit prdalo do izbycky 🙂, popripade zvlhcovac. My inhalujem, to je asi najlepsie. Ale ani stoptussin nieje zly, len malej nechuti a musim jej ho davat nasilu...
Ahoj te chcem radu mam maleho syna ma len 3 roky a style kasle cez sem vöbec ale vecer ked si ide lahnut tak mi style kasle nevie mi stoho apát mohli by ste mi stim pomöc ako nato atibiotika dobral pluca ma ciste setko je poriatku tak nechapem preco v noci mi tak kasle pomozte mi dakunem
ahoj, ja dávam olejovi zábal na hruď len ak nieje horúčka. A cibuľku s cukrom, ale neviem či to môže aj také malé bábo... Stoptusin je slabý, ten nezaberá ani mojim deťom... tak veľa šťasia...