uz 3dny maly ma silny kasel i sopliky,nevie ani papkat poriadne!ma 2,7rokou...mucosolvan mu nepomaha vobec,neviem co by som mu dobre dala proti kaslu,ale zaroven aj neskodne!
@zaynab - kazdy liek ma vedlajsie ucinky :( V tomto pripade ucinok prevysuje rizika... co na to lekarka? Ak je to uz taketo, nespekulovala by som doma a sla za nou, co ti odporuci, ono je to aj od typu kasla, to ti cez net nikto nepopocuva, ani plucka nevysetri, hlavne u malych deti sa bronchitida ci zapal pluc spravi raz-dva 😖
otázka znie, proti kašľu, alebo na kašeľ? má suchý či produktívny?
Na produktívny odporúčam majoránkový čaj, cibuľový sirup, riadnu hygienu nosa- odsávať, odsávať, odsávať. na noc olejový zábal na hrudník, a veľa, veľa tekutín, ak je možnosť, veľa vitamínu C.
Ahoj, my sme mli rovnaky problem, maly bral asi dva týzdne ambrobene a avobec mu nezabrali. Potom som sa poradili a doporućili mi Hedelix, je to na prirodnej baze, takze ziadne chemikalie ako ambrobene a mucosolvan. Hedelic je proti vykaslavaniu, takz mu zacali aj sopliky ustupovat uz po tretom dni. Aj financne to vychadza rovnako. Dufam, z pomoze.
@anjelicek26 k doktorke skor ako zajtra sa aj tak nedostaneme ☹
@anjelicek26 dufam ze mi mame len kasel,bez zapalov!..to nam tak ters chibalo,sa teras stahujeme do ineho bytu!..ach ach ☹ ale ved zajtra uvidime,co p.doktorka povie!..dakujem
Dakujem pekne vsetkym za dobru radu a podporu!...Dufam ze richlo budieme vporiadku 🙂
@zaynab my mame tiez taky problem pouzivame na suchy kasel homeopatika Drosera kvapky,na odhlienenie mame sinupred je na baze byliniek a plus mame este homeopatika chanomila vulgaris ch15 je to na ukludnenie organizmu,nervozituatd.to su take menej skodlive lieky ktore by mohli zabrat lenze mi mame uz vyse 2 mesiacov problemy takze mame toho este viac 😅
K doktorke! 😉