Čo pomôže na silný kašeľ?

zaynab
2. jan 2013

uz 3dny maly ma silny kasel i sopliky,nevie ani papkat poriadne!ma 2,7rokou...mucosolvan mu nepomaha vobec,neviem co by som mu dobre dala proti kaslu,ale zaroven aj neskodne!

sjuzi
2. jan 2013

K doktorke! 😉

anjelicek26
2. jan 2013

@zaynab - kazdy liek ma vedlajsie ucinky :( V tomto pripade ucinok prevysuje rizika... co na to lekarka? Ak je to uz taketo, nespekulovala by som doma a sla za nou, co ti odporuci, ono je to aj od typu kasla, to ti cez net nikto nepopocuva, ani plucka nevysetri, hlavne u malych deti sa bronchitida ci zapal pluc spravi raz-dva 😖

vefi89
2. jan 2013

otázka znie, proti kašľu, alebo na kašeľ? má suchý či produktívny?
Na produktívny odporúčam majoránkový čaj, cibuľový sirup, riadnu hygienu nosa- odsávať, odsávať, odsávať. na noc olejový zábal na hrudník, a veľa, veľa tekutín, ak je možnosť, veľa vitamínu C.

vefi89
2. jan 2013

@zaynab čítam, že nedávno ste sa tiež trápili, tu je na mieste pýtať sa na ORL, nech spravia stery!

domcilka
2. jan 2013

Ahoj, my sme mli rovnaky problem, maly bral asi dva týzdne ambrobene a avobec mu nezabrali. Potom som sa poradili a doporućili mi Hedelix, je to na prirodnej baze, takze ziadne chemikalie ako ambrobene a mucosolvan. Hedelic je proti vykaslavaniu, takz mu zacali aj sopliky ustupovat uz po tretom dni. Aj financne to vychadza rovnako. Dufam, z pomoze.

zaynab
autor
2. jan 2013

@sjuzi ved to mame o nej,mucosolvan,a nic!..chcela by som radu od mamicek,nekedy su skusenosti lepsie ako diplom s nadpisom Mudr!...manzel je inac tiez doktor 😉

billam
2. jan 2013

@zaynab na dusivy, hlienovity kasel - Ventolin...ale v prvom rade k doktorke...moze mat zápal priedusiek/pľúc a tam ti obyčajný mucosolvan nezaberie.

zaynab
autor
2. jan 2013

@anjelicek26 k doktorke skor ako zajtra sa aj tak nedostaneme ☹

zaynab
autor
2. jan 2013

@vefi89 ma produktivny

zaynab
autor
2. jan 2013

@vefi89 robili minule,a vraj nic,vporiadku!ale chcem zas zopakovat,aj krv tiez!..mali sme aj hnacku pred par dnamy ☹

vefi89
2. jan 2013

@zaynab sprav majoránkový čas a zajtra šup šup naspäť k dr

zaynab
autor
2. jan 2013

@vefi89 dakujem,take jednoduche a urcite dobre,ze ma to nenapadlo!..Tiez som chora,tak sa mi asi zmrazil mozok!😉)

zaynab
autor
2. jan 2013

@billam jasne,uz mam termin na zajtra rano!..dakujem 🙂

zaynab
autor
2. jan 2013

@domcilka manzel uz kupil,za chvilu je doma,tak skusime do zajtra aj hedelix,zajtra uz mam termin u doktorky!..dakujem

zaynab
autor
2. jan 2013

@anjelicek26 dufam ze mi mame len kasel,bez zapalov!..to nam tak ters chibalo,sa teras stahujeme do ineho bytu!..ach ach ☹ ale ved zajtra uvidime,co p.doktorka povie!..dakujem

zaynab
autor
2. jan 2013

Dakujem pekne vsetkym za dobru radu a podporu!...Dufam ze richlo budieme vporiadku 🙂

sjuzi
2. jan 2013

@zaynab ja som myslela, ze ste neboli u dr. Ja uz pravidelne robim pri kasli cibulovy sirup aj caj. Vela vela pit a na noc zvlhcovac ci aspon vyvesat mokre pradlo/ uteraky do izby.

domcilka
2. jan 2013

@zaynab nemate za co, dokonca ja manzel pouzival Hedelix a pomohol mu. dufam, ze cim skorej vyzdraviete. majte sa

zaynab
autor
2. jan 2013

@sjuzi ano,zvlhcovac mame,ten zapynam pravidelne teras,a skusim mu aj ten ''cibulak''dat 🙂 on ale neznasa cibulu,ale za pokus to stoi!..dakujem pekne 🙂

zaynab
autor
2. jan 2013

@domcilka dakujem,vsetko dobre prajem!..🙂

zirafka52753
7. jan 2013

@zaynab my mame tiez taky problem pouzivame na suchy kasel homeopatika Drosera kvapky,na odhlienenie mame sinupred je na baze byliniek a plus mame este homeopatika chanomila vulgaris ch15 je to na ukludnenie organizmu,nervozituatd.to su take menej skodlive lieky ktore by mohli zabrat lenze mi mame uz vyse 2 mesiacov problemy takze mame toho este viac 😅

gitkaaa
6. mar 2014

@vefi89 prosím ťa ako sa robí ten majorank.čaj???to len obyčajnú suš.majoránku,čo používam na varenie zalejem hor.vodou??? 🙂 či???