Od piateho mesiaca chodim stale s mocom mojho syna ku doktorke.A stale ten isty problem...Vonkajsie bakterie v moci.Aj napriek dokladnemu umyvaniu.Teraz ma osem mesiacov a dnes ten isty vysledok.Tak este raz sa zopakuje odber a potom nas poslu na nefrologiu...Stretli ste sa s tym uz niekto???Zabudla som povedat ze sedimentacia je vzdy v poriadku len to KBU...tam su tie vonkajsie bakterie...prosim pomozte :(
ahoj ked vas poslu na nefrologiu myslim ze lepsie lebo tam to davaju este na specialne vysetrenie a tam skor zistia kde je problem. ja chodim s dcerkou uz tri roky a mozem povadat ze tam nic vlastne ani detom nerobia zoberu moc vysetria, sono spravia a daju pripadne liecbu. a pred odberom mocu skus maleho osprchovat len v cistej vode ak to robis nic som nepovedala ale staci ze moc sa chyti stehna alebo inej casti a uz su tam bakterie..
Ahoj, ja mám 7 mes. chlapceka...máme podobny problém...uz 3x nám vysiel vysledok: 3 bakteriálne druhy...teraz ideme k urologovi, doktorka nám povedala ze nález moze robit fimóza-predkožka sa nedá pretiahnúť cez žaluď.
@zuzu100 viem, že je to starý príspevok, ale prosím, ako ste dopadli? Máme ten istý problém so synčekom, stále prítomné baktérie v moci dva druhy. Ďakujem za odpoveď.
Skus zachytit iba stredny prud mocu, tam je najmensia pravdepodobnost. Ale u tak maleho dietata sa to tazko spravi, este stastie, ze mas chlapca. Inac napr. v Petrzalke ma tento problem mnozstvo mamiciek, pretoze je to chyba miestneho labaku - je dost mozne, ze to tak bude aj u vas.