Ahoj mamicky,prosim o radu,uz neviem co mam robit.Mam 2-mesacnu dcerku ktora ma uz asi dva tyzne hlieniky v krku.K tomu aj sopli a ma suchy kaasel. Boli sme s tym aj u lekarky,nakazala nam odsavat nostek,dala nam solny roztok.na nadchu ma detsky nasivin,na kasel stoptussin a k tomu cebion.ale hlieniky ma stale...ani kasel sa nejako velmi nezlepsuje...help me please ...
ahoj,skus sa v lekarni opytat na odssavacku na vysavacapovedz kolko ma mala mesiacov,nam to pomohlo,a na kasel mame stoptusin sirup,nie kapky(maju hnusnu chut).ale maly ma uzskoro rok ,tak sa opytaj ci mozes aj sirup dat malej....skore uzdravenie prajeme
najskôr je to nejaká koková baktéria, a na to treba vyšetrenia a ATB (nie všeobecné!)
nám pomohol sinupret je to na prirodnej baze vždy dobre uvolnili hlieny hlavne tie čo nám stekali dolu krkom a nešli von skus sa opytať dr. alebo v lekárni či možeš davať takemu maličkemu babätku ale myslim si že ano my sme davali prvy krát ked nám išli zubky a hlienikovali sme da sa kupiť bez predpisu stoji okolo 4-5e
VVpoiyrilouhgvlkplkvgsa kpkikkkkkkkkkknkkmmmmmmm
no aj my sme mali podobne ale mala mala vtedy rok a to sme boli az v nemocnici a tam mali specialnu odsavacku taku obrovsku nemocnicnu a ta mala vselijake napojenia a tou jej odsali hlieny az z priedusiek lebo nemala sople ale bolo to dole. a povedali mi ze je to len vo vynimocnych pripadoch nie na bezne odsavanie ale ohromne jej to pomohlo a bolo to jednorazovo a nepotrebovala potom ziadne kvapky, spreje ani lieky a hned sa jej ulavilo. pripadne sa spytaj na nieco podobne ci to niekde nemaju ambulantne.ozaj jednorazovo a rychlo a fakt od vtedy a to je uz 2 roky sme nemali problem lebo tam sa mozu mnozit bakterie a je to zdlhave a dietatko to zle znasa tku dlhodobu chorobu...drzim palce