Maminky poprosim Vas o radu, malemu ( 4 mesiace) sa šupí hlavicka a doktorka nam dala na to mast, maly je dost vlasaty a celu hlavicku ma mastnu, poradte cim to zmyjem, Johnson ktory pouzivame na cele telo a vlasky nezabera...dakujem 🙂
My sme to tiež mali a pomohlo nám ráno v ten deň ked sa budete kúpkať natrieť hlavičku detským olejom, tá kožička krásne zmäkne a večer sa to vyčeše hrebenčekom alebo kefkou na vlasy potom treba bábätko okúpať, a ak používate jahnson na celé telo a vlásky ten nám to ešte zhoršoval, ked sme prešli na detský šampón HIPP tak bolo lepšie vyskúšajte uvidíte 😀
@adusased ahoj, skús nakuknúť aj do tejto diskusie, ak budeš mať čas 😉 myslím, že tam mamičky riešili niečo podobné, len si nepamätám, na ktorej strane, tak je tu link na poslednú🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/zlte-supinky-vo-vlasoch/
http://www.magister.sk/produkt/detail/detska-ko...
Nam dnes odporucili tento samponik v lekarni, je to presne na to 😉
Johnson je najvacsi bordel,skus babe sapmon 😉
my sme mali od lekarky olej zarobeny v lekarni a pomohol nam na druhykrat 😉 sampon nepomoze, moja dcerka mala take zlte supiny
my sme tu mast nedali, zdalo sa mi to az ako krajne riesenie ... dala som na premastenie kremik bioderma a materske mliecko a po chvilke vzdy trosku jemne vycesala makkou kefickou a frote uterakom .. do tyzdna vacsina zltych supiniek zmizla a tych par co ostalo sa potom same vytratili ... sampon nepouzivame ziadny, len obycajne detske mydielko, hlavicku obcas umyjem syndetom sebamed co bol ako tester v baliku z porodnice ... johnson je fakt zla volba, pozerala som stranky kde sa porovnavala detska kozmetika a obsahoval vela chemikalii, hlavne tie parfumovane verzie ...
my sme mast nedavali, dala som len detsky olivovy olej, votrela do hlavicky pred kupelom, nechala som posobit tak cca 30 minut a potom to vsetko slo krasne lahko vycesat. Potom som len umyla hlavku zo 3 krat detskym mydielkom, ci samponikom, uz si nepamatam, a bolo po lupinkach.
aj my mame tento problem a sme rovnako vlasaty aj pri prvom som pouzivala tu mast a nejako extra to umyt neislo proste musime vydrzat pokial tie supiny nevyceseme a potom uz nebude treba tu mast a vlasy budu pekne