Čo pomôže 4 mesačnému na odmastenie hlavičky?

adusased
15. nov 2011

Maminky poprosim Vas o radu, malemu ( 4 mesiace) sa šupí hlavicka a doktorka nam dala na to mast, maly je dost vlasaty a celu hlavicku ma mastnu, poradte cim to zmyjem, Johnson ktory pouzivame na cele telo a vlasky nezabera...dakujem 🙂

natalii6
15. nov 2011

aj my mame tento problem a sme rovnako vlasaty aj pri prvom som pouzivala tu mast a nejako extra to umyt neislo proste musime vydrzat pokial tie supiny nevyceseme a potom uz nebude treba tu mast a vlasy budu pekne

tajinkaa
15. nov 2011

My sme to tiež mali a pomohlo nám ráno v ten deň ked sa budete kúpkať natrieť hlavičku detským olejom, tá kožička krásne zmäkne a večer sa to vyčeše hrebenčekom alebo kefkou na vlasy potom treba bábätko okúpať, a ak používate jahnson na celé telo a vlásky ten nám to ešte zhoršoval, ked sme prešli na detský šampón HIPP tak bolo lepšie vyskúšajte uvidíte 😀

ivett1
15. nov 2011

@adusased ahoj, skús nakuknúť aj do tejto diskusie, ak budeš mať čas 😉 myslím, že tam mamičky riešili niečo podobné, len si nepamätám, na ktorej strane, tak je tu link na poslednú🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/zlte-supinky-vo-vlasoch/

katren
15. nov 2011

http://www.magister.sk/produkt/detail/detska-ko...
Nam dnes odporucili tento samponik v lekarni, je to presne na to 😉

katka3012
16. nov 2011

Johnson je najvacsi bordel,skus babe sapmon 😉

natalia777
16. nov 2011

my sme mali od lekarky olej zarobeny v lekarni a pomohol nam na druhykrat 😉 sampon nepomoze, moja dcerka mala take zlte supiny

kvetinka211
16. nov 2011

my sme tu mast nedali, zdalo sa mi to az ako krajne riesenie ... dala som na premastenie kremik bioderma a materske mliecko a po chvilke vzdy trosku jemne vycesala makkou kefickou a frote uterakom .. do tyzdna vacsina zltych supiniek zmizla a tych par co ostalo sa potom same vytratili ... sampon nepouzivame ziadny, len obycajne detske mydielko, hlavicku obcas umyjem syndetom sebamed co bol ako tester v baliku z porodnice ... johnson je fakt zla volba, pozerala som stranky kde sa porovnavala detska kozmetika a obsahoval vela chemikalii, hlavne tie parfumovane verzie ...

kamilka22
17. nov 2011

my sme mast nedavali, dala som len detsky olivovy olej, votrela do hlavicky pred kupelom, nechala som posobit tak cca 30 minut a potom to vsetko slo krasne lahko vycesat. Potom som len umyla hlavku zo 3 krat detskym mydielkom, ci samponikom, uz si nepamatam, a bolo po lupinkach.