papá všetko zeleninu a ovocie má veľmi rada ale aj tak už asi 4 dni má tvrdú stolicu a keď kaká tak ukazuje že ju bolí bruško 😒 ....môže to byť spôsobené že ma veľa železa v krvi?(železo jej nedávam ale má ho veľa) čo pomôže?a čo jej vôbec nedávať aby som to ešte nezhoršila?
I moje skoro 16měsíční dcerka trpí teď na zácpu. Vařím ji polevky a ovesnymi vlockami.Je velmi chutná. U nás zjistili intoleranci na obyčejné mléko a museli jsme znovu začít kupovat umělé.Proto ta zácpa.Asi bych i hledala příčinu.
Ja mám pozitívnu skúsenosť s produktom Emulips od firmy OKG. Možno ste už o nej počula. Ide o prírodné produkty a práve Emulips má u maminiek dobré odozvy, najmä v súvislosti so zápchou a boľavým bruškom u detičiek. Dieťatku dajte 5 kv. pri jedle 2x denne. Je vyrobený z rastlinného repkového oleja a prispieva k správnej funkcii pečene - s ňou súvisí aj metabolizmus a využiteľnosť železa v organizme- a žlčníka, ale prispieva aj k správnemu stavu sliznice hrubého čreva a podporuje pohyby čreva. Samozrejme ako napísala pani predo mnou vhodné sú ovsené vločky a dostatok tekutín.
Moja osobná skúsenosť s produktami OKG je naozaj skvelá. Ak by Vás niečo zaujímalo - ZDRAVIEaPRIRODA@centrum.sk
Klasicke zapekacie potraviny su ryza, varena mrkva, banan.
Skus vyradit a zarad slivky, slivkovu stavu, ovsene vlocky alebo odvar z nich.