Syn je uz dlhsi cas cely zahlieneny bral aj antibiotika lebo mu to sadlo na priedusky a po 2 tyzdnoch zase je cely zahlieneny,kasle ale nevie to vykaslat,poradte co je dobre,dakujem
sinupret je az od 2 rokov 😉
Nam pomohla morska sol do nosa, odsavanie, zvlhcovanie vzduchu, caste vetranie, zabaly na krk alebo aspon satka... Od kaslu som davala Stoptusin, ten sme mali doma, k tomu probiotika.. Uz ani neviem, co zabralo. Ale... mala som to tazke v praci a mnohe veci "tazko predychavala" - akonahle sa vyriesili, malu to preslo. Takze fakt neviem, co zabralo :(
Ahoj, mne pani doktorka poradila poklepkavat po chrbatiku malu, ked bola takto zahlienena - mala len tri mesiace. Mala som ju vo zvislej polohe na rukach a druhou rukou som jej preklepkavala na chrbatiku v takych oblukoch, akoby si kopirovala tvar priedusiek. Vzdy krasne vykaslala a aj sa stalo, ze sa v takejto polohe po poklepavani povracala, ale aspon z nej vsetky tie hlieny isli von. Inak som jej nevedela pomoct, kedze bola taka malicka. My sme vtedy okrem antibiotik mali aj sirup mucosolvan. Len prepreklepkavaj hned po jedeni! Skore uzdravenie zelam!
Neviem, ja som pozerala príbalový leták http://www.sinupret.sk/pribalovy-letak/ a nič som tam nenašla o nevhodnosti.
Dakujem za rady asi vyskusam nejaky sirup dufam ze to prejde a nesadne zase na priedusky.
@nicca000 nam na vykašlanie a zahlienenie predpísal doktor sirup Fenorin 🙂 kupiš ho v lekarni...a zabral ...boli sme spokojní
@nicca000 ja urcite odporucam sirup tannen od firmy just. nam velmi pomohol.
Ahojte nahodou skusenosti s Prospan sirupom na zahlienenie ?????
tiež je malý už týžden a aj soplavý, no sopliky prechádzaju ale pocujem ako fufne, takže asi nosohltan zanaeseny....co by ste poradili este??? davam Sinupret už 7den. a od nedele Dr.Theiiss Mucoplant skorocelový sirup....a mam doma Prospan tak rozmýslam ci nedam ten a mam este homeo kalium bichromicum tak davam aj to....
@nicca000 uplne vyradte vyrobky z kravskeho mlieka, naparuj nad slanou vodou, poklepavaj chrbatik a drz ho v miernom predklone ked kasle, daj duskovy sirup na vykaslievanie, podporuj imunitu...