Čo pomohlo vašim trojmesačným deťom na očné kanáliky?

alenka2101
13. jún 2022

Prosim vas co pomohlo vasim detom..3m..aby nemuseli ist na preplachivanie ocneho kanalika?stale mu slzi jedno oko,kvapky vybral uz viacere..dakujem

monro
13. jún 2022

@alenka2101 mojim detom nepomohlo nic, az preplach slznych kanalikov. Syn mal mesiac a dcera dva mesiace, ked sme to davali robit. Hmed bolo po probleme.

alenka2101
autor
13. jún 2022

Nas ma 3 a pil mesiaca,doteraz dr skusala vselico a nic nepomohlo,zrejme nas to neminie..ako dlho trva to preplachovanie a co sa pri tom robi?

monro
13. jún 2022

@alenka2101 uz by som to neodkladala, my sme boli s dcerou a uz vtedy povedali, akurat, lebo u vacsich deti sa to tazsie robi. Dietatko drzia tak, aby sa vobec nehybalo, potom takou ihlu, nie ostru samozrejme, zavedu do ocneho kanalika a preplachnu. Potom sa davaju este antibiotika.

monro
13. jún 2022

@alenka2101 je to par sekundova zalezitost ak to ide dobre.

riskoh
13. jún 2022

@alenka2101 my sme chodili do 4mesiacov až sme napokon v NZ našli úžasnú p.doktorku ,ktorá ukázala masáž očká plus nejaké kvapky dala,do týždňa bol malý ok

alenka2101
autor
13. jún 2022

@riskoh masaz sme robili aj my..nepomohlo

babovka2321
13. jún 2022

@alenka2101 my sme najskor mali ocuflash, nepomohlo, potom pamykon, ten pomohol iba na chvilku, nakoniec ophthalmo-septonex v kombinacii s masazou kanalikov pomohol, syn mal take slzive ocko asi aj 2-3 mesiace vkuse

diefca
13. jún 2022

@alenka2101 nepomohlo nic, az preplach. A to sme masirovali, vytlacali a kvapkali jak besni. Odvtedy mame klud. Neboj sa, vidiet to nemusis a usi si zapchaj sluchadlami 😉

marianarem
13. jún 2022

@alenka2101 Ani mojmu nepomohlo nic, vsetko mozne sme skusali. Dokonca ani prvy preplach sa nepodaril, az druhy. Ale ten zakrok nie je nic hrozne, dieta samozrejme place, ale je to chvilka. Pravdu povediac horsie bolo nekonecne cakanie v cakarni na Kramaroch a chaos ich v systeme, dvakrat sa im akosi stratilo nase objednanie.

alenka2101
autor
14. jún 2022

Dnes preplachovali..boli plne hnisu...