Prosím poraďte naozaj niečo dobré čo pomáha na novorodenecky reflux, Naša malinká nespava....vracia sa nám stále kyselina, a keď už zaspinka tak zas nás zobudí pálenie, 😭😪 už sme zúfalí....poraďte mliečko, sirupy ....kvapky čo pomaha
@pribinak áno áno máme podložený madrac
@perlita007 ak je na UM tak skúste antireflexné mlieko.
Gastrotuss baby sirup - nám jedine to a zabralo to skoro dokonale (občas ešte vygrclo, ale to bolo tak už zanedbateľných 2x denne max!). Antirefluxné mlieko vôbec nezabralo a ani od Nutrilonu je nejaká kašička akoby zátka, vôbec nepomohlo. Užívali sme Gastrotuss do ôsmeho mesiaca nonstop a bola to úľava - pre všetkých zúčastnených ;)
@perlita007 no môj mal reflux taký silný že sme boli až v nemocnici lebo neprospieval.. kojila som ho a nemienila som doňho pchať žiadne umele mlieka z ktorých by ho len zapekalo.. zvladli sme to aj tak.. kazali mi vyvysit úplne všetko postieľku, kočík všade kde je aby mal vyššie pod hlavou, kojiť častejšie a po menej.. hlavne keď som mala plné prso nenechať ho vypiť všetko naraz a hlavne najdôležitejšie nechať po každom kojeni poriadne odgrdnut a ponosit aspoň 20 minut.. najväčší vrchol toho grckania bol vtedy keď sa naučil pretacat na bruško a začalo sa to ukludnovat keď sme začali s prikrmami a tuhsou stravou. 🙂
@perlita007 este su tablety Gastrocynesine,tie sa davaju pred jedlom.rozdrvis v PLASTOVEJ lyzicke (su homeo),prasok rozrobis v pol deci vody,a vzdy pred jedlom das babatku za lyzicku do ust.to pol deci staci na cely den.na dalsi den zarob cerstve.
Nic, cas to vyriesi, nam nepomoh ani Omeprazol od gastro lekarky..aj ten grcala🤦♀️
@perlita007 Gastrotuss sirup, veľmi pomohol, keď aj náhodou niečo po ňom vygrcne, čo málokedy, tak dám ešte 0,5 ml ak vidím že ho to páli a paráda…skúšali sme aj Nutriton, pomohol ale bola s tým robota a bordel a nechcel ho, vypľuval to….Gastrocynesine nám nepomáhal, akurát sa z toho kvalitne po💩 vždy
Nám nepomáhalo nič ani sirup gastrotus do teraz ich mám asi 3 balenia 2x sme skončili na urgentne malý sa mi až dusil dávala som UM až nakoniec pomohlo všade vysisene pod hlavičku a UM Nutrilon AR a antikolikova fľaška takto sa to dalo zvládnuť
@perlita007 určite podložiť matrac v postieľke tak, aby bola vo vyvýšenej polohe.