Ahojte, viete mi poradit ako liecit molusky u 9 mesacneho dietata, ktore nemoze este uzivat imunoglukan a pod. Ako posilnit imunitu? Pediater nam odporucal len cistit repikom, imunitu, ze si musi diet vytvorit same, ale moze to trvat aj pol roka kym sa toho zbavime. V teple sa to mnozi rychlo a nerada by som dieta nechavala bez pomoci. Davam probiotika uz dlhsie, dnes sme zacali potierat koloidnym striebrom. Ma niekto skusenosti? Co Vam pomohlo? Dakujem
@lusinda1989 dakujem, skusim
@jasminka22 kamoske nepomohlo nic, boli 3 noci na kramaroch na koznom a malej to zoskrabovali
@jasminka22 ved imunoglukan ma davkovanie 1ml na 5 kg , dcera ma 10,4 kg a jej davame kazdy den 2ml , a tukame moluskom, ovocie je samozrejmost pocas dna, urcite chodte ku koznej, nech vam poradi alebo pediater
Nam pomohol Infectodell
môžem odporúčať https://www.energiaprirody.sk/energy-audiron/
pomohlo to môjmu synovi aj známej synovi. Kvapká sa viackrát za deň, nič mu po tom neostalo.
@e1i uf, potom uz mali pokoj?
@nyphadora v lekarni mi povedali, ze to je az od 15 kg, tak preto som myslela, ze to je pre vacsie deti len. Ovocie jedava. Boli sme u koznej, ktora to vypalovala tekutym dusikom a z 2 malych pupacikov je zrazu ekzem a more dalsich. Idem skusit este inu Dr., tak uvidime co poradi. Pediater radil repik.
@jankachmelova dakujem, len ste potierali vatovym tamponom?
@jasminka22 ano zatiaľ ano.
@jasminka22 si neviem predstavit takemu malemu babu vypalovat , tiez mala dcera jemny exem pri moluskach, premastovali sme ho lipobsou ( krem v tube, predpisala kozna), mne pride,ze repik iba vysusuje uz aj tak suchu exemovu kozu 🤷🏼♀️. Molusky su infekcne a zbavuje sa ich veelmi dlho.
@jasminka22 to má pipetu, dá sa to pekne kvapnut. Najprv to začalo cervenat a potom to akoby to vyschlo a zmizlo. Nechcela som chodiť vyskrabavat, a toto ozaj pomohlo. Nebolo to za pár dní, ale prešlo to.
Potieraj lokálne propolisom nám pomohol po niekoľkých dňoch molusky zmizli