Baby co najlepšie pomaha na kiahne. Mala 3rocna dcérka dost zle to znasa. Kupem v hypermangane plus dávame fenistil. Z LR som jej kupila sprej na ukludnenie pokožky. Dnes sme 6den. Dakujem
@marickaaaa tantum verde alebo tanno hermal to je krém na ovčie kiahne. Nám pekne zabral
len nedavaj ten puder ,co sa kedysi daval, to mokva podtym a potom to trva dlho kym sa to zahoji.
To čo píšeš, hypermangan je dobrý ale nepreháňaj snim. A super je tantum verde vodička a sňou len potreť.
Hypermangan alebo Betadine alebo hoci aj tekutý púder potrieť, ale nie kúpať. Celkovo teraz určite ešte nekúpať dieťa. A môžeš dať aj Paralen zníži teplotu aj má protizápalový účinok.
A proti svrbeniu malú dávku Dithiadenu.
Nam najlepsie pomohol pri oboch detoch hypermangan. Ked sa kupali vo farebnej vode, tak aj zabudli, ze im nieco je.
@joesvk preco nie kupat? Ma to 6den
Baby este sa chcem opytat ako dlho sa hoja tie jazvicky po kiahniach. Syn ich mal pred 3tyzdnami a este jazvicky stale ma. A určite si ich neodrapol
@jantato tantum verde vodicka?to je ten roztok? https://www.magister.sk/tantum-verde-oralny-roz...
@marickaaaa tamtum verde nam pomohol velmi pretoze chladi a upokojuje a nato som este davala silikonovy krem, ponukli nam ho v lekarni aby sa nerobili jazvy. . Cez den som synov kupala v hypermangane...
@marickaaaa tekuty puder