Čo pomáha na kiahne?

marickaaaa
5. máj 2022

Baby co najlepšie pomaha na kiahne. Mala 3rocna dcérka dost zle to znasa. Kupem v hypermangane plus dávame fenistil. Z LR som jej kupila sprej na ukludnenie pokožky. Dnes sme 6den. Dakujem

malebiele
5. máj 2022

@marickaaaa tekuty puder

fiafia
5. máj 2022

@marickaaaa tantum verde alebo tanno hermal to je krém na ovčie kiahne. Nám pekne zabral

jantato
5. máj 2022

len nedavaj ten puder ,co sa kedysi daval, to mokva podtym a potom to trva dlho kym sa to zahoji.
To čo píšeš, hypermangan je dobrý ale nepreháňaj snim. A super je tantum verde vodička a sňou len potreť.

joesvk
5. máj 2022

Hypermangan alebo Betadine alebo hoci aj tekutý púder potrieť, ale nie kúpať. Celkovo teraz určite ešte nekúpať dieťa. A môžeš dať aj Paralen zníži teplotu aj má protizápalový účinok.
A proti svrbeniu malú dávku Dithiadenu.

gertrudka222
5. máj 2022

Nam najlepsie pomohol pri oboch detoch hypermangan. Ked sa kupali vo farebnej vode, tak aj zabudli, ze im nieco je.

marickaaaa
autor
5. máj 2022

@joesvk preco nie kupat? Ma to 6den

marickaaaa
autor
5. máj 2022

Baby este sa chcem opytat ako dlho sa hoja tie jazvicky po kiahniach. Syn ich mal pred 3tyzdnami a este jazvicky stale ma. A určite si ich neodrapol

01matrioska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
86tonka86
14. aug 2022

@jantato tantum verde vodicka?to je ten roztok? https://www.magister.sk/tantum-verde-oralny-roz...

jantato
14. aug 2022
jolla600
14. aug 2022

@marickaaaa tamtum verde nam pomohol velmi pretoze chladi a upokojuje a nato som este davala silikonovy krem, ponukli nam ho v lekarni aby sa nerobili jazvy. . Cez den som synov kupala v hypermangane...