Čo nesmie chýbať v letnej detskej lekárničke?

spolumatka
8. apr 2021

Ahojte maminy ,

Chcela by som už teraz v predstihu zaobstarať malému ( 1,5 ročnému ) nejaký nevyhnutné veci na leto .
Tzv. lekárničku a produkty s tým spojené , mám na mysli dobrý SPF krém , niečo proti komárom , kliešťom , dezinfekciu na rany , nejaké leukoplasty - náplasti . Proste na bežné detské zranenia, odreniny.
Z vašich skúseností čo u vás nesmie chýbať ? Alebo nejaké top produkty pre detičky ?
Inšpirujme sa navzájom

malinoismum
8. apr 2021

@spolumatka plienku na prekrytie keby nebol v dosahu tieň... a bepanthen s chlad. Efektom keď by sa spálil na slniečku...💋
👍🏼👍🏼Inak chválim aká si zorganizovaná 👍🏼👍🏼

greeetas
8. apr 2021

Bepangel hojivy gel, repelent Predator junior, dezinfekcia Dettol, Spf La roche Posay, a este odporucam mat aj take tie stahovacie naplaste 😊

jana_eyre_2
8. apr 2021

Vždy mám pri sebe okrem iného fenistil kvapky a fenistil gél.. mám decká alergikov, tak kvapky je ako prvá pomoc pri uštipnutí (hlavne najmladšiemu vždy velmi opuchne a sfialovie štípanc) ale pozor ak dieťa berie iné antihistaminiká večer ich vynechať ak boli podané fenistil kvapky.. no a jasne lieky na teplotu..

babatkoo
8. apr 2021

Ja mam vzdy pri sebe Ocuflash ocne kvapky na vyplach (od piesku, mušky..), malu pinzetku, Fenistil gel, leukoplasty, dezinfekciu, repelent,

ukulela
8. apr 2021

Atix, sprej na zmrazenie kliešťov pri vyberaní.