Čo nasadiť na zmiernenie hnačky trojročnej dcérke?

mamalucia
21. okt 2013

v Sobotu moja 3 ročná dcérka vracala a mala hnačku.V nedeľu poobede už nevracala a dnes tiež nevracala ale hnačka ešte stále neprestala neviete mi poradiť?dala som jej aj banán,horkú čokoládu mi odmieta.Ďakujem

wewe22
21. okt 2013

varena mrkva alebo ryzovi odvar

m_ij_ka
21. okt 2013

ja dávam mojim babám keď majú hnačku hylak forte kvapky, sú trpké, ale účinné. Vyskúšaj, pomôžu určite.

nicky07
21. okt 2013

mrkva, čierny čaj, varená čokoláda, smecta alebo hylak, probiotiká, skus urobit jednohubky banán v čokoláde aj s piškotou tak by to mohla zjest, a este je dobre dávať po lyžičkách občas kulíška.zarobiť dať do chladničky a obcas ponuknut cajovu lyžicku perfektne to zavodnuje, nám hrozila nemocnica a vdaka tomu sme sa jej vyhli. a ešte ma napadlo že mama nás vždy nalievala čučoriedkovým kompotom ked sme mali hnačky ako deti... a vždy zabralo.

linduska27
21. okt 2013

odporucam enterinu - probiotika

buba183
21. okt 2013

čučoriedky zavarane bud len štava alebo aj cicoriedky,banan,nam toto pomaha.držim palce 😉

leonela666
21. okt 2013

...ja tiež odporúčam Hylak, chuťovo nič moc, ale s čajíkom to snáď vypije...

cerez
21. okt 2013

Smectu. Nasadiť probiotiká, veľa piť, banán, rožok z druhého dňa, varená ryža s mrkvou. Skôr by som volila suchú diétnu stravu a veľa piť. Daj jej urobiť ster!

something
21. okt 2013

Ja som dnes bola kupit smectu, vravela mi v lekarni pani, ze krasne zastavi hnacku. A skutocne maly vypil zatial len jeden sacok a uz nekakal

sandrika1986
21. okt 2013

Nám pomohla tiež Smecta 😉

dadulienka
21. okt 2013

Pomoooooc žiadnu čokoládu.... Pokial to nie je uplna katastrofa, že hnačkuje v kuse, tak bežné dietne opatrenia....samozrejme bez mliečnych výrobkov, hlavne kravskeho mlieka a SLADKOSTÍ.....
Ak je to zle a hnačkuje vela tak ryža, ryžový odvar, mrkvový odvar...a vela tekutín....a po 2 dnoch pridávat suché rožky, maso na vode...a pod.... Však použí google a najdeš....
Potom osvedčená na Enterina - probiotika vo flaštičke, su čučoriedkové...garantuju do 3 dni upravu stolice...nam sa osvedčili...

kobercek1
21. okt 2013

aj ja smectu odporucam, a ten banan pozor lebo taky makky velmi zrely je len na hnacky. tvrdy a nazelenanaly je na zapchu 🙂

senta_sofia
21. okt 2013

nam super zabral Enterol, taka praskova suspenzia, rozrobis v troske tekutiny a podas...

cucoryedka
21. okt 2013

ako baby vyssie hovorili, len zopakujem 🙂 ...ked som kojila, mala som tento problem, mna postavil na nohy kulisek, hylak (ako probiotika) a smecta, kedze nic ine pocas kojenia som nemohla, kulisek mozu uz male deticky od 1.mesiaca, je to napoj na doplnenie inov v tele, kedze pri hnackach je rychle odvodnovanie, potom vela tekutin, cierny nesladeny caj, mineralka (j.perliva), a klasika ryza, mrkva, neskor chude masko, 3 dni a bola som OK 🙂

zigzag
21. okt 2013

my sme mali hnacku raz, a pomohol nam pigy cierny caj, ani probiotika, ani hylak, nic, ani dieta, maly jedol ako srotovnik vsetko nadalej, sice som mu uvarila rizotko s mrkvou, ale ked nasiel nieco pod zub tak to zjedol , chut mal, takze brusko ho nebolelo, akurat vodnata stolica, a po pigy caji, co nam poradila pani v lekarni, tak bol ok na druhy den 🙂

nikitkad
21. okt 2013

probiotika ,vela vody,banany ,cokolada a potom smecta