Ahojte babenky...moja dcerka 8 mesačná ma zelenu stolicu.....je kojena,ale samozrejme už dokrmujeme.....mávala peknu vždy čo zjedla...naprv. mrkvičku tak bola červena....špenát...zelena...a tak ďalej,ale teraz je zelena......poradíte mi?....ďakujem
dokrmovat znamena davat UM, prikrovat je tuha strava..ak davas UM, zelena je z toho, ak mysliz ze uz prikrmujes..tak niektore jedla menia farbu stolice, cize skus si spomenut co jedla
pokial nema ine tazkosti, tak farbu netreba riesit
a možno jej to nestačí a je hladná, zelená stolica môže byť totiž aj hladová.....treba sa poradiť s lekárom 🙂
tak presne s tymto sa dnes trapime aj my, rovnaky vek, ale my sme mali aj teploty, dnes sme boli u obvodnej a zobrala nam aj vzorku stolice - zatial, kym sa nezisti, co tam je mame davat infant dophilus 3x denne a 1x denne enterinu - su to vsetko probiotika a vobec nezaskodi, ak malej zacnes davat tie dophilusy, alebo biogayu. Ak to bude pretrvavat, alebo sa pridaju aj ine symptomy, urcite navstiv pediatra a rovno dones aj vzorku stolice. Drzim palce, nech je to len prechodne.
ahojte baby,moj ma 2 mesiace,je plne kojeny a dnes mal tmavo zelenu riedšu stolicu a divne zapachajucu..je stale nespokojny,stale grcka a skoro vobec nespi.uz som vycerpana,neviem co robit.poradte mi.diik
tak isto je zelená? Ja mám s tím skúsenosť z pred roka-skončili sme na infekčnom na podozrenie na salmonelu......... ☹ . Boli sme tam 5 dní a na nič neprišli............. 😒 . No,ak sa ti to nepozdáva choď k lekárke. Ste očkovaný na rotavírusi? Ak áno nie je to očkovanie na vš.rota. Ak je stolica riedka t.j. vodavá a sú v nej hlieny treba bábo zapiecť.......t.j. robiť vývar z mrkvy alebo šťavu a dať piť miesto mlieka proste diéta.Dať papať aj banán. Ono to môže byť z mlieka..........Teraz sú virózy. Malé musí piť,aby nebolo dehydrované..........POZOR mi sme potom prišli z čoho to mal mal reakciu na gél čo sme mu potierali Ďasná.............. a že salmonela tvrdili na pohotovosti. Stolica na vzduchu po chvíli zoxiduje do zelena.......odsleduj si to...........
ahoj my ked sme mali pri dojčení zelenú stilicu sme prešli úplne na umelú výživu,naša doktorka vravela že zelená stolica je vtedy ak je dieťa hladné........
moja dcerka mala zelenu stolicu od alergii na mlieko.nevedeli sme co jej je.mylseli sme ze je hladna a stale aj plakala.ale mala alergiu na mlieko.no moze to byt uplne ine
Ahoj .... no ak dokrmuješ tak to môže byť aj s mliečka, ktoré jej dávaš. Ja som svojho syna dokrmovala už po prvom meisaci .... stratila som mlieko .... a lekárka mi predpísala BEBU H. A. a z nej mal zelenú stolicu .... písalo to ešte aj na krabičke od mlieka ... môže byť, že ak jej dávaš hypoalergénne umelé mliečko bude mať zelenú stolicu .... skús prečítať čo sa píše na obale .... ak tam nič také nie je ... tak radšej skôč k lekárovi .... veľa šťastia 🙂