Čo na zarastený nechtík u synčeka?

12. feb 2021

ahojte,
malemu som asi viac zastrihla nechtik a ma to teraz cervene ako nechtik rastie tlaci do tej kozicky.
co na to? mozem kvapkat cajovnik?

liliana363
12. feb 2021

ja som chodila so synom k pedikerka, on to mal na oboch palcoch na nohach. kazde 2 tyzdne mu to uplne vycistila- popod necht, uplne az po kraj, aj popod tu zacervenanu kozu na boku. davala nam aj nejaku mast, ale uz si nazov nepamatam.

marcellka32
12. feb 2021

Čím skôr riešiť u pedikerky

marcellka32
12. feb 2021

@liliana363 betadine masť

autor
12. feb 2021

@marcellka32 syn da ledva nohu mne... pochybujem ze pedikerky robia teraz

liliana363
12. feb 2021

@marcellka32 nie, to bola nejaka masť, čo si pedikerka objednávala, tak nám ju dala. Viem, že bola na predpis, ale nám ju dala ona.

marcellka32
12. feb 2021

@liliana363 jaj, lebo dcere dávala betadine, my sme k nej chodili ako na klavír, kým necht pekne vyrástol, dala jej sponu na necht

marcellka32
12. feb 2021

Csjovnik sa môže, a podložiť necht kúskom vaty aby rástol von z kože,... čím dlhšie sa to nechá tak tým je horšie, vytrpeli sme si svoje tiež

marvin1234
12. feb 2021

Ako písala baba vyssie podlozit necht vatou alebo kuskom servitky, ulavi sa mu aj od bolesti a pekne vyrastie. A za mna (osobna skusenost) poriadne topanky - siroke v prstoch barefoot. Ja som sa tym trapila roky a poriadne topanky to navzdy vybavili.

liliana363
12. feb 2021

@marcellka32 nam sponu nedavala, lebo bol este maly, a ked mu ju mohla dat, tak to uz mal dobre. Ona mu tam dokonca spod tej zapalenej koze kurie oko vybrala. Inak nam tiez pri prvej navsteve pozerala topanky ci ma dost velke.

emuemu
12. feb 2021

Pytiol krásne vytiahne zápal a uvoľní prípadný hnis

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. feb 2021

vdaka baby, dala som ten cajovnik, zajtra kupim visn.balzam

evkao
12. feb 2021

ja mam kamaratku pedikerku, necht zacal zarastat aj mojej 5 mesacnej dcere, ona mi poradila davat na to propolisovu tinkturu a tejpovat palcek (tejpom co najviac odtiahnut kozticku od nechtoveho valu) - robila som to a po asi 4 dnoch uz nebolo po zarastenom nechtiku ani chyru