Syn 15 mesiacov ma na ritke hnisave pupáčiky pouzivame pri prebalovani sudocrem. Co by ste mi doporučili aby nam to čo najrýchlejšie zmizlo
@kvetinka1405 žiadne vlhčené obrúsky, po kakani umývať čistou vodou, vetrať riťku. No a čim natierať ťažko povedať, môže to byť zaparene alebo reakcia na zmenu plienok, pracieho prostriedku. Ja dávam bepanthen keď je syn zapareny a behom jedného dňa je to ok.
@kvetinka1405 imazol pomohol.ked mala mala mokvajuce pľuzgiere až...večer nič a ráno keď som ju išla.prebalit skoro som odpadla ...predpísala mi dr ale.myslim.ze sa.da aj kúpiť .pomohol a do 2 dní už bola fit 🙂
@kvetinka1405 a ešte veela bola bez plienky len gaťky aby som nemala všetko biele od kremu
Žiaden krém!Hneď po kakani umyť a hlavne vetrať ak sa dá keďže je tak teplo a používať puder nám odporučila doktorka!Alebo keď už tak bepanthen masť.My ju používame od mala je super na všetko.
Ja by som tiež dala imazol...sudokrem vôbec!!!
@kvetinka1405 moj syn ked mal 5 tyzdnov mal hnacky a z toho tak zapareny zadocek az do krvy ...sestricka v nemocnici mi dala túto mast a naozaj mu zabrala raz dva .... ale ak ma hnisave pupaciky ukazala by som sa u dr.
@kvetinka1405 urcite nepouzivat vlhcene obrusky..ale cistu vodu...vetrat a natierat bepantemom...nie kazdemu sadne sudokrem
Ak ti môžem poradiť, ja som si pri dvoch deťoch, ktoré kakali veľmi veľa a zapareniny mali, že až mi dala lekárka kortikoidy (nepomohli ani tie). Mne sa najviac osvedčil repík, sprav čaj silný, take stvorceky v dmke predávajú čisté (ako tampóny) no a tie stvorceky namočené v repiku umyvaj namiesto obrázkov a samozrejme do sucha aj, kúpať v hypermangane môžeš, 2x za deň imazol iba môžeš a zvyšok sudocrem.
Určite Imazol ten veľmi dobre pomáha, a ako píšu ostatné umývať čistou vodou, ja ešte keď je to zle kupem v hypermangane
@kvetinka1405 pasta s rybim olejom pomáha aj nam
Kupat umyvat s repikovym cajom...vetrat bez plienky imazol alebo rybacia mast pomoze
Imazol je na takéto veci najlepší, no môžno by bolo fajn navštíviť či už doktora, alebo ísť aspoň na pohotovosť si zabehnúť. No dúfam vám to čo najskôr prejde
Modrú indilonu v hrubej vrstve natierať.nam to vzdy zabralo a po dvoch dňoch vždy ritka krasna
Okupat v repiku (kupis v lekarni sypany) a na pupaciky nam uz rybacia pasta ani sudokrem nepomohli, pomohla gaforova mast s ichtamolom alebo imazol.
@kvetinka1405 hnisave pupaciky niesu alergia ? Nemenila si plienky? Mozno zaparene viac vetrat a umyvat po kakani..a obycajna zinkova mast je super