Čo na virózu?

majkabr
22. nov 2022

Žienky poraďte čo na virózu pre deti ja som už hotová. Smectu , enterol, hylak forte, čierne uhlie sme už skušali. Boli sme na pohotovosti slepé črevo vylučili , že ide o virozu. Bolo sme u obvodnej robila výtery aj brala krv zajtra budu vysledky. Len už to trvá 4 deň už naozaj neviem , ako zmierniť príznaky.

endzi83
22. nov 2022

A akú majú virózu? Aké príznaky, čo ich trápi? Podľa popisu tipujem na črevnú, tak tam treba diétu, čo najmenej tučné a ťažké jedlá. Úplne jednoduché varené na pare, vode. U dcérky mi pomohlo vysadiť mliečne a cukor biely /aj kečup alebo iné veci čo obsahujú cukor/. Kvalitné probiotiká a prebiotiká.

veronika297
22. nov 2022

Naši mali asi mesiac dozadu tiež už som nevedela čo dať,lebo žiadne zlepšenie aj napriek diéte.Nakoniec pomohol Tasectan prášok,nekadex a probiotiká.. Najstaršia dcéra mala aj silné kŕče v bruchu niekoľko dní ,tiež som s ňou bola na pohotovosti lebo už som jej nevedela pomôcť tak dr.napisal algifen.
Ako takúto virozu čo mali decká naposledy sme už roky nemali.Fakt týždeň trvalo u každého pokiaľ to prešlo.Z vyterov sa im potvrdila adenoviroza.Za mňa ten tasectan zabral veľmi rýchlo a hlavne nemá žiadnu chuť ako smecta.
Držím palce nech to rýchlo prejde.

marianarem
22. nov 2022

@majkabr Davaj Smectu, kym sa neupravi stolica a k tomu probiotika a Kulisek na doplnenie mineralov. Dostatok pitia a dieta k tomu samozrejme. 4 dni nie je nejake nezvycajne, moj maly mal na jar hnacky tyzden, potom to ustupilo.

sante81
22. nov 2022

@majkabr na vracanie tabletky Costi, sú na predpis, to jediné zabralo nám