Čo na reflux

veronikamilan_00
28. okt 2018

Ahojte poradte co vam pomohlo na reflux. Mala mi stale vyvracia mlieko za den viackrat vracia. Davam jej gastrotuss ale nepomaha. Papa nutrilon teraz uz alergy care lebo nam doktorka odporucila ten ze asi ma alergiu na BKM.

pribinak
28. okt 2018

Na gastre ste boli? To co je za pediatricku, ze asi?

malinajahoda
28. okt 2018

@veronikamilan_00 lenže Nutrilon alergy care nie je na reflux. Alebo je? Treba mlieka so škrobom, teda AR. A hlavne polohovanie pri kŕmení a v spánku.

veronikamilan_00
autor
28. okt 2018

@malinajahoda no nieje ale ona musi pit take na alergiu takze uz neviem ake jej davat

veronikamilan_00
autor
28. okt 2018

@pribinak no podla toho mi ho odporucila skusit lebo kakala zelene stale a malo priberala

pribinak
28. okt 2018

Chod na gastro nech jej urobia normalne odbery a nie taketo skúšanie

lubik87
28. okt 2018

@veronikamilan_00 dávaj do Nutrilon ešte prípravok nutriton , zahustí mliečko a nebude grckat a daj pod matrac klin a kúp polohovaciu podložku aby sa ti nezosuchal drobček .ak nevieš aka to je nápis pošlem ti foto. nám to veľmi pomohlo

janynyna
28. okt 2018

@veronikamilan_00 a okrem toho vrackania ma ešte nejaké iné príznaky. Lebo ja mam s malým ten istý problém len s tým ze je aj veľmi uplakany a nekludny. My sme boli už aj na gastre a vzali mu aj krv. Výsledky ešte neviem.

malinajahoda
28. okt 2018

@veronikamilan_00 ten Nutrilon má stiepenú bielkovinu? Alebo v čom je ako iné klasické mlieko?

malinajahoda
28. okt 2018

@veronikamilan_00 zelená stolica býva z mlieka so štiepenou bielkovinou. Vzadu na dóze by to mali byť napísané. Tým pádom je mlieko horké a ľahšie stráviteľné.

janalancome
28. okt 2018

U nas bol ten isty problem. Dcerka zgrciavala a nastastie nam Dr.odporucila mlieko Sunar Expert AR Comfort. Je to hustejsie mliko snad ako riedsa krupica a odvtedy nam negrca. + bio gaya probiotik sme davali. Sice dodnes ma to mlieko a sme spokojne obe. Inak da sa na predpis, je lacnejsi o viac ako polovicu. Tak stoji okolo 14€ po predpisani cca 6€.

1982zuzka
28. okt 2018

@veronikamilan_00 nasa ma tiez reflux, zagrcany cely dom. Ma pol roka, predpisany sunar ar. Najlepsie pomaha ked pocas dna papa iba tuhu stravu, mlieko ma vzdy pred spankom pocas dna cca 90ml plus ako posledna vecera ked uz je v postielke a v noci. Cely problém je u nej aj to, ze je stále v pohybe, ako sa plazi vserko vygrca. Takže aj ked sa naje este pol hodku minimalne jej nedovolim plazit sa.

veronikamilan_00
autor
29. okt 2018

@malinajahoda ano ma

veronikamilan_00
autor
29. okt 2018

@janynyna nema ziadne ine

malinajahoda
29. okt 2018

@veronikamilan_00 no keďže má aj vaše mlieko stiepenú bielkovinu, tak zelená stolica je z toho. Lenže tento Nutrilon vám nepomôže s refluxom.

terka512
26. sep 2024

@lubik87 ahoj, mohla by som ťa aj ja veľmi pekne poprosiť o foto tej polohovacej podložky? Ďakujem 😊

lubik87
11. okt 2024

@terka512 ahooj už ju dávno žiaľ nemám