Ahojte prosím poraďte co na rastové bolesti u 4 ročného dieťaťa.?...už som zúfalá tieto bolesti ma často a dlho trvajú par hodín boli ju dole ta píšťalka, doktorka kázala skúsiť dat sirup Mig 400 nedávala som ale už keď sa nedá vydržať dám nurofen, ale nechcem aby vyrastala na nurofene😔 to do nej stále pchať,čo ešte mozem vyskušat? Dávam aj olejceky a krémy ale nič nepomáha
A dr skúsila aj nejaké odbery, vyšetrenia? Môže mať málo vitamínu D, málo vápnika, možno nesprávny tvar nôh, čo je problémom u nás. A tiež odporučila dávať Nurofen alebo panadol. Nie každú noc, ale keď sa inak nedá.
@nika23t nie žiadne odbery nerobila
Magnézium, nurofen
A presne, aj magnézium nám ortopéd radil.
Jedna noha či obe? Pýtajte si vym.listok na ortopédia.
Netráp dieta a daj mu ten nurofen. Nič mu z toho nebude. Naši su v zime casto chori a dr vzdy predpise nuro. A to je veľmi opatrna s atb, da fakt len keď treba. Načo ma chúďatko trpiet?
Kludne potieraj voltarenom
Takéto rastové bolesti a lekárka neurobí žiadne vyšetrenie? Cudný pediater! Z vlastnej skúsenosti by som sedela na ortopédii
@janinah len jedna noha
@svetlonos ved nakoniec je ten nurofen vždy dám,lebo nič iné akosi nepomaha
A sú to rastové bolesti? Mám staršie deti od tvojho s nikdy sme takýto typ bolesti neriesili
@tramtada31 tak vždy sa sťažuje že ju boli ta píšťalka, a tam sú vraj tie rastové bolesti tak neviem
Autorka a je nejak nadpriemerne vysoke dieťatko, či narástlo neprimerane rýchlo? Syn sa napriklad teraz na konci leta strašne natiahol, ale takýto problem sme neriesili. Asi by som sa pýtala na dodatocne vysetrenia. Ako dlho to trvá?
@tramtada31 trvá to dlhšie, ale bolesti mala možno 1x do mesiace a potom par mesiacov nič,ale teraz aj každý týždeň, áno vytiahla sa dobehla svoju sestričku výškovo
smer neurolog… z nejakej choroby, mohol vypuknut zapal v niekotrj casti tela, napr. na nohe
Nurofen môžeš dávať, syn keď to preženie na tréningu, tak normálne dávam aj týždeň nurofen