Čo na posilnenie imunity 20 mesačného dieťaťa?

fattamorgana
29. aug 2012

Mamičky, poraďte, čo dávate deťom v období jar/jeseň na posilnenie imunity? V lekárňach je toho strašne veľa, pomohli by mi vaše skúsenosti. Malá nemá žiadne konkrétne zdrav. problémy, papá ovocie aj zeleninu, napriek tomu túto jar bola viackrát nachladnutá a chcela by som sa tomu vyhnúť. ďakujem za vaše rady.

lejlla
29. aug 2012

nam odporucil dr. Pikovit sirup.vitaminy typu martankovia,hviezdickovia....neodporuca 🙂

gubcikova
29. aug 2012

ak máte v meste obchod zo zdravou výživou chod tam.poradia ti.

zuzana17
29. aug 2012

ja som tiež minule kúpila Pikoviť, je to sirup pre detičky od 1roka 😉

xenicka13
29. aug 2012

ja som davala na jar hlivu ustricovu a kolostrum vsetkym detom aj najmensej, aj ked pisu ze od troch rokov, ale to len musia napisat 🙂

silvia.t
29. aug 2012

jednoznacne naj je kolostrum,nevyrovna sa ziadnemu pikovitu 😀 moj syn ma 3roky a bol iba raz bol tak chory ,ze bral antibiotika...

miska246
29. aug 2012

Aj probiotika su na posilnenie imunity - ja ich davam malej, alebo ked bola mensia, davali sme jej v zimnych mesiacoch Cebion. Samozrejme kolostrum je urcite naj, ale je to aj financne narocnejsia zalezitost. 🙂 🙂 🙂

zeta
29. aug 2012

@fattamorgana mala sa narodila o mesiac skor, nebyva chora - doktor na pneumologii (chodime tam kvoli tomu ze je predcasniatko) povedal, ze na jesen (od septembra) jej mam kupit imunoglukan..
Este s tym ale nemam osobnu skusenost, daj si do vyhladavaca "imunoglukan" a precitaj si o nom 😉

taawewe
29. aug 2012

vlaknina,rakytnikovy olej, vitamin C v prasku- v Dmke,goji, piť véééľa vody, ak má soplíky,tak detsky nosny balzam bio karite od saloosu.všetko dostať v lekárňach väčšinou cez net.
a ta hliva a kolostrum su veruze naj,len tie uz spominali ine mamicky a hlavne je to cenovo inde:D
ale s imunoglukanom,biogaiou som veľmi spokojná nebola

blumka
29. aug 2012

colostrum

lilysk
29. aug 2012

Pozor dievcata na to colostrum ,lebo moja mala ma laktozovu intoleranciu a potom je viac skody ako osohu ☹((
Moje obe deti to maju a maju aj na laktozu aj na albumin v kravskom mlieku a toto je cisty produkt z kravskeho mlieka ☹(

amadora
29. aug 2012

@fattamorgana my berieme Colostrum od firmy Monsea, doktorka nám povedala že je najlepšie z tých čo sú na trhu. je v kapsuliach ale môže sa vysýpať a dať do nápoja. malému dávam vždy jednu ráno do trochy čajíku, na lačno

lucka1987
29. aug 2012

ja by som vyskusala aj probiotika, napr bio gaja

minewka
29. aug 2012

otužovanie, sauna, vyvážená strava a občas je nutná aj nejaká choroba 🙂 bylinky, rakytníkový čaj, med, citrón... 🙂

jimmyl
29. aug 2012

malý sa narodil o 2 mesiace skôr takže má slabú imunitu a všetko sa na neho nalepí osvedčil sa mi dobre sirupček Imunoglukán 🙂 je to z hlivy ustricovej (berie aj teraz pred nástupom do škôlky) a probiotiká BioGaia 🙂

bebemaly
29. aug 2012

Echinacea Hanus 😉

evusaa
30. aug 2012

BioGaia

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz