Mamičky, poraďte, čo dávate deťom v období jar/jeseň na posilnenie imunity? V lekárňach je toho strašne veľa, pomohli by mi vaše skúsenosti. Malá nemá žiadne konkrétne zdrav. problémy, papá ovocie aj zeleninu, napriek tomu túto jar bola viackrát nachladnutá a chcela by som sa tomu vyhnúť. ďakujem za vaše rady.
ak máte v meste obchod zo zdravou výživou chod tam.poradia ti.
ja som tiež minule kúpila Pikoviť, je to sirup pre detičky od 1roka 😉
ja som davala na jar hlivu ustricovu a kolostrum vsetkym detom aj najmensej, aj ked pisu ze od troch rokov, ale to len musia napisat 🙂
jednoznacne naj je kolostrum,nevyrovna sa ziadnemu pikovitu 😀 moj syn ma 3roky a bol iba raz bol tak chory ,ze bral antibiotika...
Aj probiotika su na posilnenie imunity - ja ich davam malej, alebo ked bola mensia, davali sme jej v zimnych mesiacoch Cebion. Samozrejme kolostrum je urcite naj, ale je to aj financne narocnejsia zalezitost. 🙂 🙂 🙂
@fattamorgana mala sa narodila o mesiac skor, nebyva chora - doktor na pneumologii (chodime tam kvoli tomu ze je predcasniatko) povedal, ze na jesen (od septembra) jej mam kupit imunoglukan..
Este s tym ale nemam osobnu skusenost, daj si do vyhladavaca "imunoglukan" a precitaj si o nom 😉
vlaknina,rakytnikovy olej, vitamin C v prasku- v Dmke,goji, piť véééľa vody, ak má soplíky,tak detsky nosny balzam bio karite od saloosu.všetko dostať v lekárňach väčšinou cez net.
a ta hliva a kolostrum su veruze naj,len tie uz spominali ine mamicky a hlavne je to cenovo inde:D
ale s imunoglukanom,biogaiou som veľmi spokojná nebola
colostrum
Pozor dievcata na to colostrum ,lebo moja mala ma laktozovu intoleranciu a potom je viac skody ako osohu ☹((
Moje obe deti to maju a maju aj na laktozu aj na albumin v kravskom mlieku a toto je cisty produkt z kravskeho mlieka ☹(
@fattamorgana my berieme Colostrum od firmy Monsea, doktorka nám povedala že je najlepšie z tých čo sú na trhu. je v kapsuliach ale môže sa vysýpať a dať do nápoja. malému dávam vždy jednu ráno do trochy čajíku, na lačno
ja by som vyskusala aj probiotika, napr bio gaja
otužovanie, sauna, vyvážená strava a občas je nutná aj nejaká choroba 🙂 bylinky, rakytníkový čaj, med, citrón... 🙂
malý sa narodil o 2 mesiace skôr takže má slabú imunitu a všetko sa na neho nalepí osvedčil sa mi dobre sirupček Imunoglukán 🙂 je to z hlivy ustricovej (berie aj teraz pred nástupom do škôlky) a probiotiká BioGaia 🙂
Echinacea Hanus 😉
BioGaia
nam odporucil dr. Pikovit sirup.vitaminy typu martankovia,hviezdickovia....neodporuca 🙂