Čo na popraskanú predkožku?

23. máj 2022

Ahojte, syn ma 13 mesiacov a stahovala som mu oredkozku, ale poranila sa na 2 miestach. Ma tam praklinu a trha minto srdce. Pozivali sme mast pinda, ale co tam dat teraz? V rychlosti som dala cicatridinu, existuje nieco specialne pre tuto situaciu? Dakujem ❤️

anjelicek26
23. máj 2022

Tak ideal zajst za urologom mu to ukazat a vypytat masticku od neho... syn mal po operacii namiesanu mast s lekarne s vazelinou a nejakymi liekmi na bolest spojenu... a do buducna - takto malym detom sa predkozka nestahuje, iba sa nou jemne pohybe pri kupani, presne s dovodu, ze to clovek neodhadne, potom su mikro trhliny, alebo u vas teda vacsie :( Zo zle zahojenych trhlin zrasty a potom je to kolotoc :( Pytaj sa k urologovi s nim.

autor
23. máj 2022

@anjelicek26 mame termin, ale az v auguste, skor nas nikto nezoberie, takze to musim riesit takro, alebo este cez pediatra. Kozny pomoct nevie, ze?

luccija
23. máj 2022

Veď môžeš ísť aj skôr, keď máte problém...alebo aspoň k pediatricke
Takto sa predložka neuvolnuje a určite nie v 13 m

anjelicek26
23. máj 2022

Ale ved to je urgent, mal by vas vziat kazdy urolog aj hned. Zajdi s nim teraz k pediatricke a smer urolog.

althejka
23. máj 2022

trhlinky sa robia,ked tahate prislis silno. u tak maleho dietata zbytocne, staci ak mate doma Framykoin,alebo repik. nie je to nic vazne,ale neprospieva to predkozke,kazda trhlinka robi potom jazvicku a tak predkozka straca elasticitu.

nikpa
23. máj 2022

Nestahovat mu ju, to je najlepšie riešenie. Teraz už mu tam budeš zbytočne niečo patlat len mu to zase narusis a podrazdis. Nechaj mu ho prosím ťa tak, je ešte veľmi maličký aby si mu sťahovala predkožku. To sa nerobí, viac si mu tým uškodila ako pomohla. Max. prikladať obklad z repika ale nestahovat!

autor
23. máj 2022

Dakujem Vam, no jedna nasa pediatricka povedala, ze ju mam stahovat od narodenia, ale nerobila som, dalsia, ktora ju vystriedala, ze az od roka. Tak som to robievala s mastickou pinda, ale nie kazdy den. Vcera sa ale popraskala. Tak ja uz neviem, co je spravne.... Idem mu urobit sedavu kupel z repika a necham ju na pokoji, kym sa nezahoji.

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. máj 2022

@keyla38 mame doma framykoin prasok, tiez je dobry?

autor
23. máj 2022

A este sa opytam, neexistuje nejake video, ako to treba spravne robit? 😏

anjelicek26
23. máj 2022

Video urcite nie, to by bolo pre pedofilov tak akurat bohuzial...

althejka
23. máj 2022

ziadne video nepotrebujete, urcite to zvladnete aj sami, mate kopu casu. do troch rokov sa este iba zacinaju uvolnovat listy predkozky,aj to nie kazdemu. takze nehovorme tomu ani stahovat,skor vramci hygieny po kupani poumyvat a jemne popotiahnut,ale nic nasilu, skor iba tak skusmo. aby sa na to aj kprec naucil ako kazdodennu rutinu do buducna. tie ragady sa rychlo zahoja, framykoin je fajn,ma v sebe aj atb zlozku,ale postaci aj repik. ten zas ma hojaci aj mierne dozinfekcny ucinok.

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka89
23. máj 2022

Framykoin

autor
23. máj 2022

@althejka
@keyla38 dakujem pekne, napisala som nasej doktorke, aby predpisala, urobila som dovtedy sediaciu kupel, a dala avene cicalfate, tiez je hojivy a ma antibakterialny ucinok, synovi aj mne velmi pomohol na ranky, dermatitidu, atd.