Ahojte mam 4,5 rocneho synceka a na chodidlach sa mu zacali vytvarat suche plochy a tie mu po dvoch troch dnoch praskli , najskor to mal malicko ale dnes to mal uz vela , chodi v ponozkach nie naboso...natierame indulonou ale zatial nepomaha...mate niektora skusenosti ? co vam zabralo ? dakujem 😉
Nemôže mať nejakú mykózu? Určite by som išla na kožné. Môj syn má niečo podobné, suché popraskané plochy na chodidlách, ktoré svrbia - mykóza, chytil to na kúpalisku, liečime to na kožnom ale už viackrát sa mu to vrátilo. Jednoducho to musíme stále natierať inak sa mu to vracia.
k doktorovi ,, je to skoro aby 4,5rocne dieta malo popraskane chodidla,, popropade vyskusaj nechtikovu mast( Nam pomohla na ekzem)
vyzera to na mykozu ale nech to posudi kozny lekar. moze to byt cokolvek a indulona asi velmi nepomoze.
súhlasím s predchádzajúcimi príspevkami, určite by to mal vidieť lekár. Akokoľvek, Na mykózy a aj baktérie sú u detí vhodné tieto esenciálne oleje: Bio Levanduľa úzkolistá (pravá), Bio Čajovník - antimykotické, antibakteriálne, antiseptické účinky, aj ako prevencia (napr. použiť pred a po návrate z kúpaliska a pod...) Esenciálne oleje možno použiť v kúpeli, alebo pridať do bežnej masti, ktorou ošetrujete pokožku (okrem lekárom predpísaných prípravkov - tu striedať, ale nemiešať), alebo rozpustiť v kvalitnom rastlinnom oleji a potierať.
Na doliečenie suchej pokožky a úľavu - 100% nerafinované čisté bambucké maslo. Okrem výživy pokožku hojí a regeneruje, je plné cenných živín - ale musí byť nerafinované!
Spomenuté bio produkty sú bez vedľajších účinkov (treba dodržať dávkovanie samozrejme), sú pre ľudský organizmus prirodzené a pre deti predstavujú bezpečný doplnok liečby.
https://www.modrykonik.sk/shopy/moj-shop/detska...
Ahoj skus Bepanthen ja som ho pouzivala ked mala dcerka popraskane paty sice mala 1,5 ale pomoct by to mohlo.
Ahoj, ja tiez pouzivam Bepanthen okrem toho , ze malej na zadocek tak aj na suchu pokozk alebo napr. aj suche popraskane ruky, dobre premasti a nie je parfumovany
@alexiss27 chod na kozne..moze mat infekciu..staphyloko aureus, niekedy treba vylucit zapalove lozoska inde v tele..zuby, mandle, dutiny, mocove cesty /u zien aj gynekologicke/