Čo na pokožku po kiahňach?

zabina27
24. júl 2016

Natierali ste deti po kiahňach niečim špeciálnym? nejakým výživným telovým mliekom? A hlavne ma zaujíma - dávali ste niečo na jazvičky, na také tie najväčšie? Náš krpec má veľkú rovno na čele, neviem, či mu niečo na to kúpiť, alebo to ešte zmizne.

lili007
24. júl 2016

Ahojky. My sme nenatierali nicim specialnym. Isli sme ale rovno po kiahnach na dovolenku k moru. Deti sme sice chranili pred slnkom ako sa dalo (kvoli jemnej pokozke po odpadnuti chrast), natierali 50faktorom, obliekali UV oblecenie a zdrziavali ich prevazne v tieni ale piesok a slana voda odstranila akekolvek rany. Po dovolenke akoby ani kiahne nemali🙂 ...tak mozno tip na vylet k moru? 😅

marcelatje
24. júl 2016

@zabina27 ako dlho ma po kiahnach?

zabina27
autor
24. júl 2016

@lili007 uf, mame este mesacne babo, vylet teraz nehrozi 😀

@marcelatje presne neviem, bola som v porodnici, ked odpadavali chrasticky, ale cca tie 3 tyzdne (necele 4) mozu byt, co bol uplne bez chrast

maca283
24. júl 2016

@zabina27 ja som malu natierrala sanAktivom kremom Ja tento krem pouzivam pri kazdom pade pri kazdom hojemi na jazvy

shia
25. júl 2016

@zabina27 my sme tiež po kiahnach asi mesiac a pol, tiez sme boli pri mori /klobuk, 50tka faktor, UV tricko, tien), tiez ma na cielku velku jazvicku, plus menie na chrbatiku, ale tie sa myslim stratiam, nie su take hlboke, ostastne vymizli, zatial su vidiet len tie vacsie, pytala som sa na to aj nasho detskeho Dr, ci natierat, povedal ze nicim a nai nicim nenatieram, mozno casom skusim nieco na jazvicky typu contractubex ale pre deti, asi jedine...Aj ked sa obavam, aby ta z cela zmizla, manzel tam ma jamky doteraz, proste je to raz jazva :-/ ked na nieco pridete, co zabera, budem rada, ak date vediet