Ahojte, prosím vás máte niekto skusenosti s niečim s čím sa prelepujú babatkám uši? Píšem ako maďar ale snaď ma pochopíte😂 mojmu malinkému strašne odstávajú uši ale že velmi a chcela by som to nejako podchytiť kým sa to ešte dá. Len neviem čo také by fakt mohlo pomocť a mne poradili mať stále na hlavičke čapičku ale to neviem no..
to nepodchytis ,.. zmier sa s tym a zacni setrit na plastiku ..aleboje moznost ze mu hlava k usiam dorastie
Vôbec to nerieš. Myslím ze do 18ky sa dá plastika urobiť aj zadarmo ak máš nejaký posudok ze je tým dieťa poznačené.
@babymama23 Moja dcérka mala 5 rokov, čiže pred rokom jej spravili otoplastiku. Platili sme veľa. Pekne jej to spravili. Vyzerá úplne iná. 🙂
@babymama23 nám robili zadarmo pred 3 rokmi , treba papier od psychológa , že dieťa psychicky trpi , do 6 rokov stačí 1,2 sedenia , po 6 rokoch už treba asi dlhšie liečenie u psychológa aby dal papier a bolo to zadarmo
@babymama23 pošli fotku , s ušami sa podľa mna už nič nedá robiť , keď raz chrupavka narastie odstavajuca tak tam už iba ju zrezat aby uši neodstavali
Teta lepila dcére … ale aj tak jej jedno uško odstáva … teraz sa to neberie už ako kedysi že sa smiali deti za usi ale stále je tu možnosť plastickej operácie v dospelosti keby niečo