Prosím poraďte co na podporu imunity fakt niečo účinné...syn 3r dopujem ho vitamínmi a za 1.5mes uz tretie antibiotika 😔 imunoglukan rhinimun colostrum nic
Nic nieje na imunitu, milion produktov kupenych za x rokov akoze naozaj stovky v lekarnach, dlhodobe na imunitu, ked su raz chore deti v skolke ochorie aj tvoje bohuzial ☹
@patricka zalezi aj ake vitaminy a hlavne ake davky davate...probiotika mate konkretne ake?
Vlakninu doplnate? Tym , ze date samotne probio iba, tak to je slabe. Vlaknina je pre nich ako keby strava, aby sa rozmnozili v creve.
Ja teraz skusam probio do ust cisty nostek od medveda. Skuste popozerat, chvalia ho
@patricka kľudne sa mu to mohlo vrátiť,alebo aj nie. U mojej dcéry bol isto niekto prenášac lebo akonáhle sa vrátila do škôlky zase ochorela a zase moraxella. Dlho sme sa s tým trápili. Potom už zostali len klasické choroby 1x do mesiaca. Vyskúšali sme xy veci,vitamínov dokonca aj od imunológicky. Dopadli sme tak,že bola na operáciu s mandľami. uvidíme či to bude mať sľúbený efekt. Ja by som nechala dieťa dlhšie doma ak je to možné lebo to bol záber na tak malé dieťa a ešte ATB jedny za druhými. Imunita dostava riadne zabrať.
@patricka ja dobre viem aké to je náročné popri práci stále choré dieťa len som to v dobrom poradila,nechať ho doma. Moja dcéra bola chorá stále a myslím ,že to sa tiež podpísalo pod pooperačné komplikácie, jej celkovo oslabene telo a to sme mali vybavené prerušenie dochádzky na čas pred,po operácii a takto nám to zle dopadlo. Držím teda palce
@patricka takto chorý je po nástupe do škôlky? Celkovo sa tieto produkty musia užívať dlhodobo aby mali nejaký efekt. Probiotiká užívate?