Ahojte čo by ste poradili na koliky dávame Espumisan ale nejak nezaberá a nechcem mu každé kŕmenie dávať po 25kvapiek sa mi to zdá moc keď papáme každé tri hodiny MM a dokrmujem um tak dávam len cez deň 3,-4x teraz
Ahoj, ak mas v okoli nejaku lektorku, co robi masaze babatiek, tak skus. Ja som sa naucila a ponahalo to velmi.
Probiotika s obsahom zlozky BB12. Jamieson baby alebo Probiofix. A pokial davas Vigantol zmenit na iny D vitamin. Konkretne vigantol moze sposobovat problem niektorym detom.
@natall113 a ako často ste dávali?
Nedávala som pred každým jedlom ale u nás vždy koliky začínali na večer tak vtedy
Urcite masaze, u nas ten espumisan pomáhal aj ked to neprejde len tak, proste musis vydrzat tie 4 mesiace a nezabudni davat aj vodičku pit.
Mne Dr povedala že mám dávať 10kvapky 5 krát denne Espumisanu a 5kvapky raz denne Biogaia musím povedať že pomohlo nie úplne ale pomohlo a tiež rektalna rúrka 2dni po sebe som jej dala večer a teraz tak cca raz za 3-4 dni inak mala ma dnes 8tyzdnov pre predstavu akému dieťatku to pomohlo
ahoj a nekaka ci ma len bolestive prdiky?
@paty277 nám dr povedala že 25 kvapiek dávať tak dám mu len ráno obed večer.
@evickuska kaká ale asi ma skôr zastavené tie prdiky lebo aj tvrdé bruško večer
@bela30 dávame devit D. A treba probiotiká keď kojim a dokrmujem umelým? Máme 7tyzdnov a pediatrická nič nespomínala len Espumisan dávať.
Ja napríklad čisto len kojím a pokiaľ som nedala biogaiu (probiotika) trápili sme sa veľmi s bruškom teraz už oveľa menej dokonca mame druhu fľaštičku
Ano, aj napriek tomu treba davat, hlavne pokial ma dieta koliky. Fakt odporucam tie so zlozkou BB 12. Davat dvakrat denne.
Zdravotné benefity BB-12®:
Podporuje trávenie (najmä u dojčiat)
Môže znížiť riziko vzniku podráždeného žalúdka
Môže posilniť imunitnú odpoveď
Môže redukovať výskyt respiračných infekcií
Môže redukovať plač a podráždenosť novorodencov – dojčenské koliky
Môže zlepšiť kvalitu pleti
Sab simplex u nás zabral