Mamičky poraďte, môj malý berie kvapky na suchý kašeľ, no nevie vykašľať hlieny a dusi sa z nich..ako mu pomoct
Skôr by som dávala na vykasliavanie nie na potláčanie kašľa.
@jankaga dávame ditustat od utorka to mu predpísala detská lekárka
@masenkamedvedova no to i mne napadlo ale detská lekárka mu predpísala ditustat na kasel
@zuzkapatrik2016 ak už sú hlieny tak na utlmenie by sa malo dávať len večer🙂cez deň skús niečo čo riedi hlieny a zároveň nedrážni na kašel - prípravky čo sú aj na suchý aj na vlhký kašel.....a vela vela piť....hlavne nechodiť von
@zuzkapatrik2016 my sme mali teraz rovnaký problém dávali sme mucosolvan Junior a fenistil. Mala tiež bola zahlienena a pomohlo
@fiafia prosím vás za akú dobu vám to zabralo
@mogaa viete mi poradiť čo zaberá 😊
Dávaj ditustat ten je ok plus na riedenie hlienov kAlciovy sirup ten 2x denne. Keď začne kašľať na vlhko už tak ditustat nedávaj, potom už mucosolvan alebo solmucol. Ditustat kľudne cez deň aj večer, nie len večer.
Suchy kasel môže trvať aj štyri dni aj päť kľudne.
@jankaga ďakujem zajtra pôjdem kupit
@jankaga och to vážne hádam nám to skoro prejde
@zuzkapatrik2016 neboj, koľko má malý?
@zuzkapatrik2016 ten kAlciovy dávaj potom dvakrát denne, nie raz ako bude uvedené na krabičke.
@jankaga tri roky bude mať v juli
@jankaga okicko ďakujem
@zuzkapatrik2016 môj v júli tiez🙂 https://www.generica.sk/produkt/kalciovy-sirup-... tento kúp a 5ml 2x denne
@zuzkapatrik2016 už na druhý deň bolo lepšie dávala som 4dni
@jankaga dákujem
@fiafia vyskúšam alebo ho aspoň kupim
pust horucu sprchu 10 min. a potom nech tam vojde (nastav mimo nech ide voda aby sa nepopalil) odhlieni ho aj 2 krat denne
@tova fakt to pomáha ďakujem za radu 😊
@fiafia dobrý deň, ja len že sme kúpili tento mucosolvan junior a celkom to pomáha dákujem za radu
@zuzkapatrik2016 ďakujem. Teším sa.
Ako dlho už trvá ten suchý kasel? Co dávate?