Čo na kašeľ?

lienka2602
5. nov 2011

Chcem sa len spytat, ci by ste mi vedeli poradit, co na kasel... Ma ho taky zachripnuty, ma asi aj hrtan zapaleny.. Tak drazdivo obcas zakasle. Mam doma prospan, sinecod, ambrobene, solmucol, stoptussin, tussin... Neviete, co by bolo najlepsie na zachripnuty kasel?

prettybaby
5. nov 2011

nam pomohol prospan dost.)skore uzdravenie

nelicefo
5. nov 2011

nam pomaha stoptussin.Ale radsej sa spytaj doktorky. ta vie co mu najlepsie zaberie.
P.S. skore uzdravenie

zabka132
5. nov 2011

nam zabera spiropent....ale zrejme mame aj alergologicky problem, kedze maly kasle len v urcitom obdobi...tak treba sledovat aj ako casto kasle.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vejinka
5. nov 2011

skus homeo stodal..nam doteraz vzdy zabral pripadne kalciovy sirup ale ten je hnus.. 😅

murinka
5. nov 2011

nam pomaha thymomel alebo solvolan 🙂

luciferkax
5. nov 2011

Nám stoptussin zabral, lenže nemal b sa dávať dlho, max . tri dni, ak kašel dieťa unavuje, ak je častý. Napr. ja dávam stoptussin iba večer, pred spaním, aby si dieťa odišlo. Mucosolvan nám nikdy vživote nepomohol, no odporúčam Stodal, je to homeopatický liek, ale účinkuje super 🙂 aspon nám vždy pomohol... ak bude kašel už vlhký, že bude vykašliavať, je dobré dať solmucol, trifed alebo sinupret (lieky na uvoľnenie a rozriedenie hlienu)

sweetsuzi
5. nov 2011

na taky kasel ako popisujes je najlepsi kalciovy sirup bohuzial 😖 Je to fakt hnus, ale naozaj pomaha 😅 No a potom este Mucosolvan (alebo jeho generikum - Ambrobene), ten zas na vykasliavanie.

pingu1
5. nov 2011

nam pomaha robitusin

megi1989
5. nov 2011

Cibuľkový sirup - pomáha aj malému, a mne taktiež - keď som mala taký strašne dráždivý kašeľ, pár lyžičiek mi pomohlo - výhodou je, že i aj chutí 🙂

ajca123
5. nov 2011

Ahoj Solmucol je dobry na rozpustani hlenov...
Ale ked ma hnusny drazdivy kasel a nie a nie sa toho zbavit :( ... Cibulu nakrajaj na drobno a daj do toho med a musi sa spravit z toho stava a tu daj svojmu dietatku... A este sprav ked mas doma husaci nebo kacaci mast... Zohrej a daj tu mast na vatu a daj na hrudnicek a zabal aj to pomaha 🙂

lili777
5. nov 2011

Bezkonkurenčne najlepší na akýkoľvek kašeľ je kalciový sirup - treba ho zmiešať s Thymomelom. To určite vypije každé dieťa a zaberá perfektne.

katmi
5. nov 2011

cibula nalozena v mede!

sssimi
5. nov 2011

Stodal 5x denne a medzi tým cibuľový sirup

renin
5. nov 2011

cibuľový čaj s medom,alebo lipový čsj,ale ten opatrne,lebo nie je vraj vo väčšom množstve na srdce.

vivusika
5. nov 2011

kalciový sirup a stoptussin, náš malý máva často laryngitídu a toto zaberá 🙂

kikuliak
6. nov 2011

nám vždy zaberie calciový sirup, didustat, šipkový čaj ( bez ibišteku), cibulový čaj ale hlavne do hnčeka dať pokrájanú cibulu na vačšie kúsky posipať jemne kr. cukrom to pustí štavu. Dávam to do šípkového čaju spolu s jednou lyžičkou medu alebo aj bez medu. Doktorka nám predpísala aj erdomed.

katka3012
8. nov 2011

muconasal ,alebo stodal

zulumilo
28. jún 2019

@vivusika kombinovali ste v priebehu dna?

vivusika
29. jún 2019

@zulumilo raz za deň čajovú lyžičku sirupu a tri krát za deň stoptussin...