Ahojte, viete mi poradiť čo nasadiť na imunitu 2,5r synovi? 🙂
@hsara99 my mame tento sirup https://www.mojadm.sk/leros-detska-stava-vitami...
Pripadne klasika cebion a devit nam staci ked nic extra neplanujeme 🙂
Doktorka odporucala tie sirupceky s hlivou az po 3r najskor
@zorkahorka hej, do jasliciek, stále stále je chorý
@hsara99 davam vigantol a vitamin c, ale necakaj zazraky. Bez tych chorob to nepojde. Je rozdiel, ci je len prechladnuty alebo ma chripky, zaoaly pluc...
@zorkahorka práveže často ma atb, laryngitidy a zápaly máva
@hsara99 a pytala sa dr, ci je to ok? Neposlala ta na imunologiu?
@zorkahorka s našou dr niesom spokojná od mala všetko nejak bagatelizuje takže hľadáme novú, aj preto sa pýtam tu
@hsara99 ak ma často atb,tak to normalne nue je. Normalne su caste prechladnutia
@zorkahorka on mal zatiaľ vždy Pamycon + sinupret a klasika niečo od kašlu, iné mal zatiaľ len raz a to bol Cefzil. No aj tak sa mi to nezdá ok
@hsara99 stravu ma v poriadku? vela cerstvej zeleniny, ovocia? otuzujete? lebo za mna akakolvek multivitaminy, martankovia, imunuglukany su len placebo a zaklad je dobra strava, vela na vzduchu a otuzovat.
a co sa tyka atb, doktorka mu robi crp, ci atb dava len tak od oka? pamycon sa dava na huste zelene hlieny pokial viem.
@matkahelka stravu ma peknú pestrú aj v jaslickach majú ukážkový jedálnička aj doma, so zeleninou ani ovocím nemá problém papa denne. Vonku je každý den doobeda v jasliach a poobede na prechádzky chodime spolu, snažím sa ho nepreobliekat… kým bol doma všetko ok nebýval vôbec chorý, odkedy je v kolektíve tak stále niečo. Atb mám pocit že dáva ako sa jej zachce a vždy keď prídeme aj s iným problémom dá tie iste…
@matkahelka ako ma otuzovat 2,5 rocne dieta?
@mimi408 ja som obe dcery od cca 6mes.po kupani vzdy osprchovala studenou vodou. nie ladovou, ale studenou. to 6mesacne vlaznou, postupne s pribudajucim vekom som stupne znizovala. a nikdy som ich neobliekala a velmi neobliekam. nevieme, co su pancuchy a tielka. starsia ma 14 rokov, 2x za zivot brala atb, skolku realne odchodila, nie odmarodila. odkedy chodi do skoly, nebola chora ani jediny raz. teda pardon raz, pred 2 rokmi mala bezpriznakovy covid. inak ani nadchy, nic. mladsia ma 14 mesiacov, uz bola x krat v kontakte s chorymi (muz ma nadchu kazdy mesiac) a -klop klop- nenakazila sa. mne aj pediatricka teraz pri mladsej dala taku brozurku, kde to presne bolo popisane. a aj pediatricka tu na MK, sledujem ju na insta to mala rovnako. s tym, ze ona s tym otuzovanim odporucala zacinat tusim az po roku.
@matkahelka dakujem za odpoved 🙂
@hsara99 chodi do skolky? Byva chore?