Čo na imunitu 14-ročného?

stajmartina
19. feb 2023

Ahojte, chcela som Vás poprosiť o radu, čo na imunitu pre teenegera ( 14rokov), je odmala často chorý, dutiny, angíny, má vybočenú nosnú prepážku, každý mi hovoril, že z toho vyrastie, ale stále čakáme a imunita stále na figu, chodíme aj na imunoalergo, má alergie na palinu a roztoče, tam dostane Zenaro a sprej do nosa Nasonex a nič viac. Veľmi by mi pomohli rady, čo pomohlo Vám, ďakujem zo srdiečka.

dadis
19. feb 2023

otuzovanie - vonku za kazdeho pocasia, dobre su outdoorove sporty - futbal, beh, bezkovanie, bicyklovanie, lyzovanie ,korculovanie/hokej, obliekat menej nez viac, byt neprekurovat, spat v chladnej spalni

pribinak
19. feb 2023

Keď máva časté angíny, neodporučili vám dať krčné mandle?

Prečo si nepýtas pre syna napr Imunor? To je na podporu imunity, Zenaro a Nasonex sú na alergie

Šport vonku v každom ročnom obdobi je to najlepšie na imunitu

marianarem
19. feb 2023

@stajmartina Na dutiny mozno operacia tej prepazky. Moj otec si to dal operovat okolo 30ky a hovoril, ze to jedine mu pomohlo.
A stravu ma chalan aku?

luccija
19. feb 2023

@stajmartina minule bol v telerane imunolog a hovoril o detoch a imunite.Cecko, zinok, d vitamin, ale povedal, ze gro imunity je hlavne o strave, spanku, pohybe na vzduchu
Ak sa Ti zda, ze je casto chory tak krv u imunologa hned zistia deficit mna Imunor, Bronchovaxom uz 2x postavil na nohy.

danielockazihlavka
22. feb 2023

@stajmartina nájdite niekoho kto robí so Zinzino produktami, dosť pomáha imunite,vysvetlia vám to.