Ahojte, chcela som Vás poprosiť o radu, čo na imunitu pre teenegera ( 14rokov), je odmala často chorý, dutiny, angíny, má vybočenú nosnú prepážku, každý mi hovoril, že z toho vyrastie, ale stále čakáme a imunita stále na figu, chodíme aj na imunoalergo, má alergie na palinu a roztoče, tam dostane Zenaro a sprej do nosa Nasonex a nič viac. Veľmi by mi pomohli rady, čo pomohlo Vám, ďakujem zo srdiečka.
Keď máva časté angíny, neodporučili vám dať krčné mandle?
Prečo si nepýtas pre syna napr Imunor? To je na podporu imunity, Zenaro a Nasonex sú na alergie
Šport vonku v každom ročnom obdobi je to najlepšie na imunitu
@stajmartina Na dutiny mozno operacia tej prepazky. Moj otec si to dal operovat okolo 30ky a hovoril, ze to jedine mu pomohlo.
A stravu ma chalan aku?
@stajmartina minule bol v telerane imunolog a hovoril o detoch a imunite.Cecko, zinok, d vitamin, ale povedal, ze gro imunity je hlavne o strave, spanku, pohybe na vzduchu
Ak sa Ti zda, ze je casto chory tak krv u imunologa hned zistia deficit mna Imunor, Bronchovaxom uz 2x postavil na nohy.
@stajmartina nájdite niekoho kto robí so Zinzino produktami, dosť pomáha imunite,vysvetlia vám to.
otuzovanie - vonku za kazdeho pocasia, dobre su outdoorove sporty - futbal, beh, bezkovanie, bicyklovanie, lyzovanie ,korculovanie/hokej, obliekat menej nez viac, byt neprekurovat, spat v chladnej spalni