Ahojte, mozem mu dat pred spankom est emlieko? Bebu? A cely den, varene zemiaky, mrkvu, bielu ryzu, jablko, banan? Suchare? Co mu este mozem rad?
Nám vždy zabral mix zemiakového škrobu a vody.
Ryžový odvar. V Tom som potom zarábala aj umelé mlieko.
Skúste kulisek výborne na hnačky
Ahoj, my sme dnes ukončili povirozovu liečbu, v rámci virózy nám pomohla Smecta,a po nám napravil bruško ryžový odvar, 3 dni som mu do neho aj zarábala mliečko UM, stolica sa krasne upravila.
Staršie pečivo a zbytok to čo si napísala- to je z jedla asi tak všetko, keď budeš vidieť, že sa to lepší tak môže pomaličky aj vývar, ale nie príliš mastný ideálne jo schladiť pozbierať mastné a tak ho ohriať. Tú bebu neviem, ak je po tom kľudný a má to ako spánkový rituál asi by som ju dala, ale pomaličky aby to zas len neprešlo. Ešte teda nezabudnúť na pitný režim, dávať po lyzičkách aby to hneď nešlo von. A možno by som u malého dieťaťa zvážila aj kúpu rehydratačného roztoku, pri najhoršom sa dá aj doma vyrobiť. A na zastavenie existuje taký prípravok s tanínom vhodný pre malé deti nenapadne ma teraz ako sa to volá. A možno ešte zaradiť probiotiká, aby sa črievka rýchlejšie dali do kopy .