Baby poradte mi prosim co by pomohlo mojej 2rocnej dcerke ked ma chripku a uz zodrat cerveny nostek,v lekarni mi dali Borozan ale citam na nom ze nieje vhodny pre deti do3 rokov...mate nejaky tip?dakujem
mi sme natierali tiež kadečím voľno predajným,až nakoniec sme šli k doky a tá nám dala framikoinovú mastičku a za 2 dni bola veľká zmena k lepšiemu a potom postačila aj kalciová mastička, myslím si ,že ktorá zabere tú si treba zapamatať,lebo každý je individuálny a zabere mu niečo iné, napr: staršej dcére vždy zabere potrieť pod nosom pinosol .
Framikoin
ziadny framykoin, to je antibiotkum. staci infadolan, tej je na regeraciu koze. a je vhodny od narodenia
hej kalcoiva masticka alebo dermazulen-to je kamilkova masticka,framykoin az ked je to naozaj nepekne, chrastave,netreba hned antibiotika..
borozan 3 krat denne (hlavne v noci, ked to hned neotriete) a pocas dna bambucke maslo kolkokolvek.
nam pomohla kalciova masticka alebo ta masticka s oriflame to vajicko take a este je dobra aj cicaderma....ale myslim si ze by si jej to mohla natriet aj tym bronzanom...