Čo na afty?

lubikan
1. sep 2013

Synovi (10r) sa urobili skoro po celych ustach afty,den predtym mal horucku 38...(je teplota sprievodnym javom? )

Prosim,poradte mi zatial co najlacnejsie mu na to mam dat?

Pomoze zatial gencianka a B-komplex?

Dakujem

michaela80
1. sep 2013

u nas zabera na afty ustna voda od dr.nona...

strihalka
1. sep 2013

my sme meli presne to iste, no v podstate jeste mame.....mame nutrilin B a tantum verde na desinfekci hrdla, plus panadol proti bolesti...

mata90
1. sep 2013

švédske kvapky, malinový kompót alebo domáci malinový sirup, ale najviac sa nám osvedčilo čo nám predpísala lekárka, a je to taká vodička kt. rozmiešajú v lekárni, a je strašne trpká, ale účinne, vytiera sa 5 x denne, a taktiež B-komlex

luliu
1. sep 2013

B-komplex, tantum verde, my sme brali až ATB ☹

mamaveronika
1. sep 2013

bekomplex 2 x denne,cečko vitamín, a v lekarni sme kupili taky gel čo to aj znecitlivel aj liečil myslim že mundisal alebo tak nejak...boli sme s tým aj v nemocnici nedávno mal to moj ročny syn a toto mal naordinované,plus tam mal aj antibiotika, ale on to mal vela,ale najviac ten bekomplex.

lejlla
1. sep 2013

kamistad gel

judita73
1. sep 2013

Skús roztok florsalmin,stoji asi 2eura v lekární.,pomáha aj na zápaly.

janicka11
1. sep 2013

hlavne to becko..

zuzkatomkova
1. sep 2013

skus si zohnat 100 percentny sirup z lesnych malin,,, najlepsie keby mal niekto domaci,,, mas isty,lek,ktory neskodi na nic 🙂 overene

kuko7
1. sep 2013

Nam pomaha vitam B 🙂 hned zaberie

daqa4216
1. sep 2013

My sme mali afty ked mala mala 3 roky. Nedala si v puse nic robit . Mohla som jej jedine pusu vystriekati tantum verde sprayom. Zaberal aj od bolesti aj od infekcie. Odporucam

mystisch
1. sep 2013

B komplex urcite, alebo urob vybornu kvasnicovu natierku, ktora chuti, hned aj lieci, dostanes to aj do organizmu a pomaha a ak uz je v ustach akutna afta, tak mi sme pouzili zazrak, ktory som nedavno objavila v lekarni, stoji sice 8 €, ale zabera, krasne znecitlivie, urobi sa tam ochranna folia, pod cim to krasne lieci, dava sa to 3 krat denne, vola sa to Urgo afty

josenka
1. sep 2013

Pangamin a na vytieranie švédske kvapky.

skvele
2. sep 2013

Ja si davam herbadent vodicku, je to riadna sila, na druhy den mam pokoj

greenfrog
2. sep 2013

ja pouzivam masticku kamistad gel. Je to mala tubicka a uz ju mam aj dva roky. poradila mi to zubarka, nestipe a zabera. odporucam.