Synovi (10r) sa urobili skoro po celych ustach afty,den predtym mal horucku 38...(je teplota sprievodnym javom? )
Prosim,poradte mi zatial co najlacnejsie mu na to mam dat?
Pomoze zatial gencianka a B-komplex?
Dakujem
my sme meli presne to iste, no v podstate jeste mame.....mame nutrilin B a tantum verde na desinfekci hrdla, plus panadol proti bolesti...
švédske kvapky, malinový kompót alebo domáci malinový sirup, ale najviac sa nám osvedčilo čo nám predpísala lekárka, a je to taká vodička kt. rozmiešajú v lekárni, a je strašne trpká, ale účinne, vytiera sa 5 x denne, a taktiež B-komlex
B-komplex, tantum verde, my sme brali až ATB ☹
bekomplex 2 x denne,cečko vitamín, a v lekarni sme kupili taky gel čo to aj znecitlivel aj liečil myslim že mundisal alebo tak nejak...boli sme s tým aj v nemocnici nedávno mal to moj ročny syn a toto mal naordinované,plus tam mal aj antibiotika, ale on to mal vela,ale najviac ten bekomplex.
kamistad gel
Skús roztok florsalmin,stoji asi 2eura v lekární.,pomáha aj na zápaly.
hlavne to becko..
skus si zohnat 100 percentny sirup z lesnych malin,,, najlepsie keby mal niekto domaci,,, mas isty,lek,ktory neskodi na nic 🙂 overene
Nam pomaha vitam B 🙂 hned zaberie
My sme mali afty ked mala mala 3 roky. Nedala si v puse nic robit . Mohla som jej jedine pusu vystriekati tantum verde sprayom. Zaberal aj od bolesti aj od infekcie. Odporucam
B komplex urcite, alebo urob vybornu kvasnicovu natierku, ktora chuti, hned aj lieci, dostanes to aj do organizmu a pomaha a ak uz je v ustach akutna afta, tak mi sme pouzili zazrak, ktory som nedavno objavila v lekarni, stoji sice 8 €, ale zabera, krasne znecitlivie, urobi sa tam ochranna folia, pod cim to krasne lieci, dava sa to 3 krat denne, vola sa to Urgo afty
Pangamin a na vytieranie švédske kvapky.
Ja si davam herbadent vodicku, je to riadna sila, na druhy den mam pokoj
ja pouzivam masticku kamistad gel. Je to mala tubicka a uz ju mam aj dva roky. poradila mi to zubarka, nestipe a zabera. odporucam.
u nas zabera na afty ustna voda od dr.nona...