Čo na afty ?

margita_zv
5. nov 2017

ahojte dievcata, viete mi niektora poradit co zabera na afty a infekciu ustnej dutiny? Ďakujem

kikus48
5. nov 2017

@margita_zv kazdenu rozne. Mne nariedeny betadin. Tym povytieram aftu. Ale mozes corsodyl na vyplachovanie. Alebo niekomu zabera gencianka. Pri tazkom naleze ozonoterapia.

siska53
5. nov 2017

@margita_zv florsalmin sprej.

jamabe
5. nov 2017

Mne propolisova tinktura... 2-3 dni a je to prec...ale stipe to jak fras

zabina27
5. nov 2017

Mne teraz zabralo kloktadlo tantum verde, mali sme to doma, tak som to vyskúšala, buď len potrieť alebo namočiť do toho kúsok gazy a priložiť a nechať pôsobiť, kým sa ti chce 🙂

jumama
5. nov 2017

Ja som minule v lekarni pytala nejaky gel na afty a dali mi Oralmedic, ze do dna su afty prec. Pomyslela som si svoje, lebo afty zvyknu dlhsie potrapit... V krabicke su dve vatove tycinky a dve take co vyzeraju podobne, ale su to akoby tenke rurocky a v nich nejake fialove liecivo. Ked to tak vykyvkas, zlomi sa ta rurka a natecie to liecivo na vaticku. Potries s tym aftu, a ona sa akoby cela potiahne bielym filmom, vyluci sa ti do ust cosi kysle , takze treba vyplachnut usta. Este chvilu to stipka, ale fakt v tom okamihu je po afte, ten film na nej zostane a zaceli ju. Do druheho dna ozaj nevies. Dala som si to vecer a ako dosledok co som citila, ze som od toho v tu noc tuho spala. Stacila mi jedna z tych tyciniek na dve velke aftiska. Druhu tycinku pouzil muz a on tiez mal ten pocit spavosti. Ak si pozries pribalovy letak a vyhladas si v googli, daju sa najst clanky o tom, ako to liecivo funguje. Ak by mal niekto naozaj bolave, otravne afty, tak toto odporucam. Na nejake mensie afty, ale by som to nepouzila. Je to moj subjektivny pocit, zdalo sa mi to silne kvoli tej spavosti. A zdalo sa mi, ze som mala asi dva dni citlivejsie zuby kde som sa ich nechtiac dotkla tou vatickou. Inak mi ale nikdy nezabral ziadny gel z lekarne ani tinktury ani vitaminy takto rychlo.

jumama
5. nov 2017

Este na zasmiatie - ja som si po prvom nakuknuti do krabicky pomyslela, ze mi tam chyba nejaka ta tubicka s gelom, ze su tam len tie vatove tycinky, ze idem reklamovat. Lebo to stalo okolo 7 eur, co mi prislo dost. Ale tym, ze to ozaj len jeden krat staci pouzit, tak ok, netreba mat toho za plnu tubicku, flasticku.

aneta55
5. nov 2017
Používateľ aneta55 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od aneta55.

Taktiež odporúčam Oralmedic. 🙂

daakotaa
5. nov 2017

Ja mam dobru skusenost s tinkturou Cannadent.

lulinka81
5. nov 2017

Mne zaberá olejček z konope. Ale treba to potrieť hneď na začiatku.

aneta55
12. nov 2017
Používateľ aneta55 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od aneta55.

Odporúčam oralmedic, a odporúčam zakúpiť cez túto stránku https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ a môžeš získať nejakú zľavu. 🙂

ivanka12311
12. nov 2017

Solcoseryl jednoznacne to mi poradil moj stomatolog ze je najlepsi spravi ochranny film za 2dni nemate nic 🙂

monika2012
12. nov 2017

Ako prevencia pred vznikom áft, herpesov a tiež ako pomôcka pri hojení tkanív je dobré pravidelne užívať L-lyzín. Je to aminokyselina, ktorú si telo nevie tvoriť samo, treba dodávať zvonku. Zvyšuje imunitu. Ja si zvyknem objednávať z iHerbu, ale dá sa kúpiť aj v lekárni, a stojí to pár eur. Nechcem robiť reklamu, kto má záujem, zbehnite do najbližšej lekárne a spýtajte sa na L-lyzín lekárničky, nech Vám predostrie aktuálnu ponuku, prípadne nech Vám poskytne svoje vedomosti a skúsenosti klientov s touto aminokyselinou.

lety17
27. nov 2017

@margita_zv oreganovy olej

patris771
15. okt 2018

Dobry den neviete kde by som kupila Solcoseryl?Dakujem

kristina164
19. jan 2019

Sprej JOX - po vyskusani asi 10 produktov z lekarne toto zabralo