Malá ma atopicky ekzem ale toto este nemala... uz vcera sa jej pocas dna urobili take pupence ale mala to na celých nohách a vyzeralo to dost zle... no dnes ráno vobec nic.... tak sme nesli ku dr. ale aj dnes /foto je dnesná/ mala toto na nohách po poobednom spánku... asi sa skrabala a take sa jej urobilo... no do pol hodky to zmizlo... Zajtra idem ku koznej ale rada by som pocula aj vase názory ze co to moze byt.. Dva dni pred prvymi pupencami zjedla polku kiwi.. Moze to byt z toho taka neskora reakcia..??. nic ine ma nenapada....
ahoj,urcite alergia....mavam take iste prejavy...
alergia. Mala som podobné, vyškrabané do krvi....
presne toto sa stalo raz dcerke ked prisla zo skolky. Na nohach asi na dvoch miestach a zrazu jej ocervenelo licko a cele mala take ako tie flaky na nozickach tvojej malej. Ja som ostala v soku ze ako rychlo to nabehlo a chcela som utekat na pohotovost. Dala som jej fenistil kvapky ze co to spravi. Zmizlo to do niekolkych minut a viac to nemala a vobec netusim z coho to mohlo byt. Ale urcite alergia.
Hej, alergia, takto som vyzerala po poslednej davke ibuprofenu v mojom zivote (tak pred 10 rokmi).
potravinová alergia,môj to mal po jahodách v jahodovom nanuku
ahoj aj my to momentálne máme už vyše týždna , boli sme na kožnom a dr. jej dal namiešať nejaký gel, natierame jej to a je to trochu lepšie . My to máme na zadku chrbte a bruchu. Berieme 2 x denne zyrtec.
Mne sa take robi na rukach, ked hladkam macky. Som velmi alergicka na macky, takze alergia.
u nas takto vyzera chladova alergia...ale teda mala to mala na licach,chodidlach a okolo a medzi prstami...
u mna takto vyzera zihlavka (urticaria)
Je to alergia. Ono sa môže stať, že ona napríklad zareagovala alergicky na tú kivi, ale teraz má už telo v pohotovosti a môže reagovať aj na niečo, na čo doteraz nereagovala...Nám odporučili dietu pre alergikov a to sme vedeli pôvodcu alergie (ATB), ale pre vyššie uvedený dôvod. Asi týždeň trvalo, kým sa to dalo doporiadku a začli sme postupne pridávať potraviny.
ak možem povedať, takto vyzerá koprivka....bojovala som s nou 3 a pol roka :(
to je alergia ☹