ahojky maminky, poraďte mi prosím: môj 9,5 mesačný synček už 4 deň hnačkuje (poloriedke a žlté). Pred týždňom a pol sme prešli z UM na 7-dňové mliečko a všetko bolo v pohode. Mliečko pije 2-3x denne, normálne papal a všetko bolo OK. Ide mu horná dvojka (jedna sa už prerezala a druhá nie a nie vyjsť), ďasienko je zduté, mierne červené. Prestala som mu dávať aj čajík, pijeme už druhý deň čistú prevarenú vodičku. Maličký je úplne v poriadku, nevyzerá, že by ho niečo bolelo, skáče, vrtí sa, lozí, akurát je trošku nervóznejší. Myslíte, že to hnačkovanie je z toho mlieka alebo z toho, že mu idú zúbky? Ďakujem.
ahojky to mozu byt zubky alebo niaka crevna chripka ak mu to nebude prestavat mala by si zajst k lekarovi a pit mu davaj aby nebol dehydrovany
ake je to 7-dnove mliecko? kravske? ak ano,tak podla mna je to skoro na take malo babo, kludne to moze byt aj z toho,alebo zo subkov. skus opat nasadit UM a uvids,ci sa to zlepsi.
Davat pit kravske mlieko tak malemu dietatu je nevhodne, uz len z toho sa moze v buducnosti objavit nejaka alergia a nielen na mlieko, hnackovat moze aj z toho dovodu. Ja by som tiez skusila radsej prejst opat na umele mlieko a potom ist k lekarke, ak by sa to nezlepsilo a hlavne vela pit, aby nebol dehydrovany.
Moje deti pri každých zúbkoch hnačkovali aj sedemkrát denne. Inak nemali žiadne problémy. Pre istotu by som ale radšej zašla k doktorke, nech spraví výter. Aj to mlieko môže robiť problém.