Ahojte, dnes rano moja dcera vstala a bolo vsetko v poriadku. Zjedla ranajky kaiserku so sunkou a zrazu pp pol hodine mi povedala že jej je na zvracanie, studený pot ju oblieva a toci sa jej hlava. Neviete čo to môže byt ? Nič ju neboli.
MOhla jej ta kaiserka nesadnut, moze to byt akakolvek zacinajuca choroba od crevnej virozy az po anginu. Dnes dieta a potom sa uvidi ci sa to zlepsuje alebo nie
@kukuleinka18 moze to byt viroza. Zvýš jej vitamin C, D, ak vládze tak mala prechadzka na slnku ak nie, tak nech lezi a oddychuje.
pokazená šunka
@stastnamanzelka nadpisy vraj prepisuje MK, viackrat som to tu citala. Potom vznikaju taketo nezmysly
@ddaassuullaa Ahoj, to bol pôvodný autorkin názov diskusie. 🙂
@stastnamanzelka Čítame veru.🙂 V tomto konkrétnom prípade sme však opravili pôvodný názov. Týždenne pribudne do diskusného fóra v priemere 1100 príspevkov. Áno, stane sa, že urobíme chybu. Sme radi za každé pozorné oko a nahlásenie nášho nedostatku, ktorý určite v krátkom čase odstránime.
Synovi začala takto angína. Po raňajkách vracanie,bolesť brucha. A to ani necítil, že ho bolí hrdlo.
Neni tehotna?
@modrykolibrik nie
@kukuleinka18 kolko ma rokov?