Čo mám zobrať pre dcérku do nemocnice?

tanci0
14. okt 2012

Ahojte, co mam si zobrat do nemocnice? Na taky tyzden.... Aby sa dcerka nenudila.

michaelamilan
14. okt 2012

podľa tho koľko má rokov.......knihy, omalovávanky, časopisy.......niečo, čo má rada a čo ju baví.......

janinah
14. okt 2012

myslíš veci pre dcérku? hračky? nepíšeš vek dcérky ani prečo ste v nemocnici,sú podľa toho isté obmedzenia,ak napr. jej budú operovať očko....tirež treba myslieť aj na spolupacientov,takže nejaké zvukové búchajúce hračky vylučujem...zíde sa kniha,obľúbená bábika,farbičky a omaľovanky,vystrihovačky,puzzle...

didulienka11
14. okt 2012

Ked sme boli my v nemocke, tak nas upozornili dopredu brat si iba minimum hraciek a take hracky, ktore sa daju oprat alebo vydezinfikovat po navrate domov. Ze si na nich vezmeme domov kopu nemocnicnych bacilov :(

sjuz
14. okt 2012

laptop a rozpravky. ja som s malou bola tyzden a ked nespala pozerali sme rozpravky. lebo inak chcela ist stale von na chodbu...

simca06022011
14. okt 2012

presne, laptop, kopec rozpravok v nom alebo dobry internet. Knizku a farbicky... mozno nejakeho oblubeneho macka ak s niecim spava, ale treba ratat s tym, ze z nemocnice pojde vsetko rovno do pracky, bude sa dezinfikovat alebo sa zahodi🙂