Čo mám dať synovi na Kašeľ?

filialka
28. sep 2010

ahojte, mam 2mes.babatko a ma od narodenia soplik -Ma stafylokokus aureus, a teraz ma aj kasel....co mate odskusane a pomaha?

kaktusik007
28. sep 2010

je irelevantne, co mame odskusane a co pomohlo nam.... Pediater najlepsie poradi...

Na sopliky sa nam osvedcila odsavacka na vysavac 😉 - my sme tiez bojovali so soplikmi od narodenia, mam niekolko sirupcekov na kasel, avsak nie som pediater, takze neporadim.... ved tu nejde o to, aky sirup pomohol nam, tu ide o to, kolko tvoje babatko vazi, a ci naozaj smie ten - ktory sirupcek.... Takze - pekne krasne sup sup k lekarovi 😉

suem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eev
28. sep 2010

urinoterapia

junovka
28. sep 2010

napis @strapco13, zienka je ORL lekarka, ta ti poradi 😉

kazdovci
28. sep 2010

cistit nostek a pri kasli neexperimentovat pri takom skvrnatku malinkom a poradit sa s lekarom

meusicka
28. sep 2010

treba k lekarovi radsej, tvoje dietatko je este velmi malinkate. no ja by som asi najprv zavolala mozno sa s nou budes vediet dohodnut na ktoru prist. teraz je vela ludi chorych, aby sa tam este nenalepili na babo nejake dalsie bacily. skore uzdravenie.
joj a este mi napadlo, treba zvlhcovat vzduch v miestnosti kde babo spinka, pomaha to tak na sopliky ako aj na kasel 😉

alexo
29. sep 2010

Ahojko, určite to riešiť s lekárom, ten poradí čo pomôže a samozrejme dať do postieľky pod madrac vankúš, aby bol vo vyvýšenej polohe.Cez deň ho dať aj do polohovateľného kresielka.Soplíky odsávať, ja som spokojná s odsávačkou na baterky, treba sa naučiť techniku.Jednu dierku vždy zatvoriť a potom sa vytiahne aj to, čo by sme ani nevedeli, že je tam.Ináč šťastné uzdravenie. 🙂

lienka116
29. sep 2010

určite trošku navýšiť podušku, aby sa bábu lepšie dýchalo a nestekali hlieny, dobrý je physiomer spray do nosa, je vhodný od 2 týždňov, jeden strek do každej dierky, počkať minútku a odsať soplíky odsávačkou na vysavač. Nám doktorka odporúčala za malú kávovú lyžičku kalciového sirupu. Ale určite zájdi za lekárom a poraď sa aj s ním 🙂 skoro sa uzdravte 🙂

bambulkabambulkova
22. dec 2010

aj moj kasle a bere antibiotika aj ja som chora neublizi mu to ze uz aj ja som chora napiste mi postu baby mali ma len mesiac v nemocnici som sa nakazila lebo aj tem sme boli uz ma asi jebnee

evickapooh
22. dec 2010

a ten bacil sa neda preliecit?zlaty stafilokok nie je bezny bacil v hrdle ci na nosovej sliznici.chod k lekarovi ved maly ma len 2 mesiace popripade vyziadaj ORL [usno nosno krcne] vysetrenie

alca85
22. dec 2010

@evickapooh to je už stará otázka 😉

andrea0903
22. dec 2010

no kedze my sme si presli tymto kaslom a soplikmi len minuly tyzden tak ti urcite odporucam LIBENAR nosove kvapky v ampulkach do nosteka su urcene babätkam od prveho nadychnutia ja som ich davala 3krat denne po jednej kvapke chvilku sme pockali hlienkiky sa rozriedili a odsavackou na vysavac sme to vsetko vytiahli bez problemov......zelene sopliky po podavani Libenaru zabrali do dvoch dni kasel bol zahlieneny a bol ich spriavodnym javom po ustupe zelenych soplikov kasel trval zhruba este tri dni potom samovolne ustupil.......prekonzultovala som to s lekarkou a bol to na jej odporucanie postup ktory nam zabral nakolko toto su este malinke deticky tak ATB sa nepodava.....ten stafy.aureus ma aj moja starsia dcera v oku nose a zadocku ale je to v pohode.......urcite to vyskusaj 😀

sampo
22. dec 2010

@filialka zlateho stafylokoka sme mali aj my ☹ doniesli sme si ho z porodnice pravdepodobne, presiel z ocka do nosa a zial, zabrali nan len antibioticke kvapky uniflox. Ak si nie si ista, ci ten kasel ma z toho, radsej chod k dr. Inak na kasel nam pomahal sirup stodal, ale neviem, ci aj take male babo ho moze 😕 ale kasel nepodcenuj, naposledy sme tiez kvoli tomu skoncili na antibiotikach 😔