hladala som temu kde by som nasla to co potrebujem, ale neuspesne.
baby, poradte mi, teraz sa mi maly tak priserne pozvracal ☹ uplne vsetko co zjedol- teda mlieko, ale na obed jedol trochu zeleniny, mozno ta mu nesadla.
Chcem sa opytat, ci mu mam nieco dat, lebo asi ho este boli brusko, stale mrnci. Mam na mysli nejaky cajik, vodu alebo radsej nic.
bibione,
feniklovy mi nevypije ani keby neviem co bolo.
na obed zjedol asi 5 lyziciek cvikly so zemiakom, potom uz len mlieko (kojim). takto sa nepozvracal hadam este nikdy. uvidim co bude ked sa znova naje.
ked sa babo pozvracia tak mu daj cistu vodu,aby sa doplnili tekutiny.ak mas tak mu daj nejake probiotika 🙂
murinka, dam dam. 🙂
moja mala zvracia tiez takto, raz az tak, ze z nej isla az zlc, stale nevieme z coho, posledny mesiac sa to stalo asi styrikrat, uz sme boli aj u lekara, vzali jej moc a krv a na vsetky vysledky este len cakame, natalli, hlavne si daj pozor na to, aby mal dost tekutin, ja som malu po vracani nechala trosku oddychnut, taku polhodinku, lebo ten zvracaci reflex este trosku trva, a potom som ju po troskach casto kojila, nie prilis vela, lebo sa ti znova povraca a dobre je mat doma aj taky ten pripravok, prasok pre rehydrataciu, da sa to do prevarenej vody a dava po troskach babatku, to co mame my sa vola humana, ale este som pocula aj o kulisku, natiahla som to do striekacky a do pusinky som jej to po troskach striekala, sice sa jej to nepacilo, ale bolo to treba, drzim palce aby sa vam to neopakovalo, ja som z toho stale vystrasena
natali, minuly tyzden som nasla maleho povracaneho, ked sa zobudil po obednajsom spanku... myslela som, ze mu nesadlo jablko s hruskou, co jedol na desiatu. po zobudeni som mu dala mliecko a znovu sa povracal. tak sme isli na pohotovost a lekar na nariadil prisnu dietu, iba mliecko, aj to po troskach a k tomu vodicku. to bolo cez vikend... hned v pondelok sme sa hlasili u nasej pediatricky a potvrdila, ze ma crevnu chripku.. je to velmi neprijemne, lebo babatko nemoze poriadne jest, je hladne a slabe... a najhorsi bol strach, ci sa nepovracia v spanku... trvalo to asi tyzden a maly dost schudol.
takze, ked sa este raz povracia, tak s nim utekaj radsej na pohotovost.
drzim palce
ahojte, tak nastastie zvracanie sa uz neopakovalo. 🙂
ahojte, no aj my sme vracali pred tyždnom, a neviem, co to bolo, ani lekari nevedeli presne povedat, ale to nekomentujem, lebo to bude na dlho..rano to zacalo, vyvracala mliečko hned ako ho dopila islo von, nikdy nevracala, a potom som jej dala vodicku ale skusila som aj obed a ten isiel von, chudatko aj cez nos vracala 😢
utekali sme na pohotovost a dali jej 7Up, a to jej pomohlo. 😅 😅 😒 ..ale hlavne su podstatne mineraly a tekutiny, vela som sa o tom informovala, a tie mineraly so stiekackou alebo na lyžicku, ale po velmi malych davkach a postupne, že ked sa to da vela naraz, nema to taky učinok, vela sa vylúči..a probiotika nie na lačno, a mlieko tiež moc nie, len odvar z ryže, a trošku rozvarenej ryže vymixovať do toho odvaru, a potom riedku mrkvovu kašičku.a mlieko som potom pridavala s tym ryžovym odvarom pol na pol..robila som to takto a velmi opatrne, na druhy den sme boli ok nastastie,tu dietu mala tri dni..a masko mala az po tyždni a kašičku večer asi po štyroch dnoch.
..tie probiotika sme dali až po ôsmych dňoch a aj stolicu mame dobru,zahustenejsiu, lebo po tej tekutinovej diete..to bolo tekute troška, ale nie hnačka chvalabohu.
feniklovy cajik si neskusala? kedze neviem z coho sa povracal...tazko radit...a to len teraz? prvy krat?