ahojte.... chcem sa spytat.... mojej 11 mesacnej dcerke sa objavili na zadocku drobne biele pupaciky... viete mi poradit co to je a aky krem jej mam na to dat?? na suske ich nema len od zadocka hore... nevyzera, ze by ju to bolelo a ani svrbelo... su biele a okolo ni zacervenane... dakujem
nebudu to potnicky? 😕
já zase používám bepanten, ale rychle hojí i nivea sos krém a dr. by ti dala rybí mast 🙂 ta ale smrdííííí 😀 😀
mozu to byt aj potnicky. ako pisala elise, natri sudokremom, to by malo pomoct 😉
ja mám osvedčenú kozmetiku seba med 🙂 ale aj sudokrém je dobrý.
dcerka mala podobne pred mesiacom...boli akoby perletove,drobucke,asi 10 viac nie...bola som na kozne a dostala tablety...po tyzdni zmizli
nám sudokrem nepomohol a do dnes používame detskú pastu je to taká tuba ako zubná pasta ... tak sa to volá nestojí to veľa niejake 1,30 skús možno aj vám pomože
masticku Framykoin... 😎
nepoužívaš náhodou plienky pampers sleep and play??? Krsniatko z nich malo vyhádzanú celú riťulku. 😖 a nie len on ale veľa kamošiek s nimi mali problémy
Jadnoznačne Bepanthen 🙂 nič iné nám nepomohlo a vyskúšala som všeličo -sudokrém absolútne pre nás neúčinný, skôr sa to potom zhoršilo 😒
skus imazol, alebo rybilku....su super, ..nam pomohli pri takych problemoch...
My sme mali presne ten isty problem,malemu som na to davala tyzden v kuse sudokrem a vobec nepomahal :(
Nakoniec som dala Bepanthen a na druhy den to bolo prec.
Ale myslim ze v tomto sa neda jednoznacne odpovedat.
Treba poskusat viac kremikov kedze kazdemu dietatu ine vyhovuje 🙂
Na všetko používam Sudokrém, ale nedávno nepomohol..a sama som tiež nevedala, čo to môže byť..javilo sa to ako potničky, ekzém,alergia a všetko možné..doki sa prikláňala k potničkám..a poradila amangánový kúpeľ - kúpiš v lekárni, dáva sa len na špičku nožíka..zafarbí jemne do fialova..no a potničky sme mali iba raz a vtedy som použila borovú vodu, potrela a na to dala detský púder na vysušenie - robila som mu to pri paždom prebaľovaní...po 2 dňoch už nemá nič..neviem čo to bolo, 2 týždne sme sa toho nemohli zbaviť, ale pomohlo buď amangán alebo borová voda s púdrom. 🙂
Imazol, aj nasej Ajke sa tieto pupaciky robia
Nemôže to mať od plienok? Nemenili ste značku? V každom prípade by som sa poradila s pediatrom ...
piink, nám sa tieto biele pupienka vyhodili po príchode z pôrodnice, vyskúšali sme všetko, čo tu maminky spomínali, ale nám nič nezaberalo, tak som skúsila homeopatiká - krém cicaderma, ktorý mi poradila sestrička na moje popraskané bradavky ešte v pôrodnici - a zabralo 🙂 (nemusíš sa báť dať ju aj bábätku, je to výťažok z 5 byliniek v masťovom základe)
prajem vám rýchle uzdravenie 😵
my sme to tiež mali, keď bol marek maličký. doktorka nám povedala, aby sme na ten čas, kým to nezmizne, nepoužívali jednorázové plienky, ale dávali mu cez deň bavlnené a keď spinkal, tak zas môžeme dať jednorázové. no a natierali sme imazolom a vetrali riťku 🙂 ale tuším je to len na predpis. dobre zaberá aj sudocrem, ten zoženieš aj bez predpisu v lekárni
najlepšie sa mi osvedčil sudokrem je na rôzne použitia aj pri popáleninách, zapareninách ranách porezaniach.. 😉 natri sudokrémom v hrubšej vrstve 😉