Čo je toto za výsyp - vyrážku?

4. nov 2023

Nikdy sme nic take nemali.. do stredy sme brali Ventolin sirup. Bola chora predtym mali sme sumamed ATB .. a dnes rano toto

mmoonna
4. nov 2023

Vyzerá to ako zihlavka -alergicka reakcia.

stanulienkat
4. nov 2023

Zihlavka. Nejedli ste nieco kysle?

autor
4. nov 2023

Nie nejedla nic kysle.. a mam jej dat na to fenistil gel alebo co?

luckajozko21
4. nov 2023

Ja som mala takuto reakciu na liek z orl. Pravdepodobne. Poslali ma na na imunologiu a este ma cakaju testy, ze mi znovu pod dohladom podaju dany liek a uvidime. Imunologicka sa vyjadrila, ze nemusi to byt konkretne ten liek ale mohla sa infekcia (na kt. mi bol predpisany) takto prejavit.
Dala som si na to aerius a do par minut mi to vsetko zmizlo. Skus zohnat nieco na alergicku reakciu co vekovo mala moze. Pripadne mozno fenistil kvapky

jesenzima
4. nov 2023

Alergická reakcia. Dcéra dostala na to medrol tuším. Nikdy predtým ani potom to už nemala. Ráno sa s tým zobudila, mala to na celom tele .

mima172
4. nov 2023

Ukážková žihľavka, tj alergicka reakcia na niečo (strava, prací prášok, liek...). Podaj antihistaminikum (nie gél ale kvapky/tbl).

autor
4. nov 2023

Dakujem Vam, stav sa zhorsil malej zacali puchnut nohy plus prsteky na nohach aj na rukach museli sme na.pohotovost dali na sirup tak dufajme ze to zabrie 🙏 a do rana to prejde.. za celych 5 rokov nikdy ziadna reakcia.. 2tyzdne dozadu mala ATB plus sirup ventolin ..ktory ze sa ma.postupne vysadzat 🤷‍♀️ v stredu posledna davka... vo stvrtok sme boli u svojej dr. Vsetko bolo ok v piatok jej opuchli obe kolienka a dnes takto.. a takto mala vecer nozicky

autor
4. nov 2023

Mame dietu ziadne mlieko,cokoladu a citrus