Čo je toto za chorobu?

11. nov 2024

Dcéra má kašeľ. Cez deň občas zakasle, zrána vlhký k večeru suchý. V noci si musí sadnúť a dusi ju, opäť suchý, nie stekot ani piškót. V piatok nám Dr predpísala trifed sirup, to bol ešte kašeľ vlhký. Nechápem. Žiadne horúčky, únava, hrdlo ciste, len ten čudný kašeľ. Doma už týždeň kľudový režim. Co stým?

lucia23529
11. nov 2024

Nestekajú jej hlieny dole hrdlom?

kulumulu123
11. nov 2024

Toto iste ma moja 10r tiež neviem co s tým ak sa nájde niekto kto poradí budem rada 🍀

larinka552
11. nov 2024

Covid test treba spravit. Ja som to tiez takto mala a potom sa prislo na to, ze mam covid.

janulka155
11. nov 2024

My sa takto trápime už mesiac vypila už 4 sirupy a stále kasle tiež som už zúfalá 🙈 vytery z nosa aj hrdla negat 🙈 v stredu ideme zase doktorke

earlgrey
11. nov 2024

alergia? moja má alergiu ná roztoče a prach a teraz, čo začalo vykurovacie obdobie, v kuse kašle a soplí...dávam jej sirup na alergiu a tabletky a trocha to povolí...hlavne, že noc prespí...vďaka tabletkám

cukroska
11. nov 2024

Môj syn mával také kašle vždy keď bol malý a nakoniec alergia. Časom vyrástol.

cukroska
11. nov 2024

@earlgrey Áno u nás to bolo to isté. Zistili mu aj perie a to bolo cca 20 rokov dozadu .Ani sme netušili,že mu vadí jeden vankúš sme mali páperový a samozrejme aj roztoče,prach a na jar stromy a najhoršie bola palina.

lucia147852
11. nov 2024

Dutiny - zatelajuce sople, suchý vzduch, alergia na roztoče, covid, čierny kašeľ…

ada510
11. nov 2024

Tak su aj iné možnosti alergia alebo refluxovy kašeľ...

marianarem
11. nov 2024

Robila Dr. aj vyter? U nas su za tym vacsinou nejake bakterie v nose a vyriesia to ATB kvapky.