Čo je príčinou sčervenania pokožky na tvári?

patkak
8. feb 2015

Dobry večer, neviem nájsť pricinu takehoto scervanania pokozky na tvári. Niekedy su horuce inokedy nie, zacne to malymi fliacikmi a vyvrcholi takto intenzita sa meni v priebehu dňa zaujimave je ze sa jej to stava takmer pravidelne ked sme na navsteve u starých rodicov po prichode domov to do dvoch dni uplne zmizne....😯 maju aj psov ale toho mame aj my doma a co sa tyka stravy varim jej stale osobitne to co doma aj tam ...prosim vas poraďte z coho to moze byť Ďakujem

bosoriak
8. feb 2015

Ja by som navrhla, aby ste navstivili lekara. Moze to byt cokolvek od kontaktnej alergie, cez piatu chorobu, ekzem, po lupienku. Neuvadzas ako dlho to trva, ci ma ine priznaky a podobne. Cez internet sa diagnoza spravit neda.
Drzim palce.

jamabe
8. feb 2015

Alergia na chlad?

orlik4
8. feb 2015

ja by som to videla na ekzem z niecoho, co jej vadi. Pokial jej tam varis to iste, co doma, a doma sa ti nevyhadze, tak potom by som hladala inde. Sice ma prvy napadol ekzem z jedla.... A co takto voda, z ktorej varis? U nasich starkych na dedine vodu strasne silno chloruju a moj maly sa z nej vyhadze, ked sa casto kupe... ALEBO: Naprikla avivaz - z postelneho pradla, na ktorom mala u starkych spi?

majjjjuska
9. feb 2015

Určite by som nečakala,a išla čo najskôr odborníkovi-lekarovi!Môže to mať alergiu atd...

stanislavao
9. feb 2015

urcite chodte k dermatologicke, lebo tu mozete dostat tisic odpovedi a ziadna nemusi byt spravna. vyzera to podla foto dost vazne a internet vam diagnozu neurci.

bibistec
9. feb 2015

urcite sa porad s lekarkou jednoznacne to bude rakcia na nieco co doma nemas, mozno voda, jedlo, praci prasok, mozno sa vala po zemi od kobercov, prip. deky ked sa dotkne...milion veci.

kika2710
9. feb 2015

my sme toto mávali tiež, a začalo to na začiatku zimy keď sme viacej v dome kúrili, malý mal každý večer takéto červené líčka, doktorka nám poradila obyčajnú modrú indulonu cez deň, a keď sú líčka červené natrieť masťou imunoglukán z lekárne a vidím na ňom zlepšenie. Ale ako ti aj baby radia treba zájsť za lekárkou a ona ti najlepšie poradí...