čo je dobre na suchy kašel,priedušky? a ake kvapky su dobre do nošteka?
Pre deti do 2 rokov je do nošteka vhodný len Nasivin alebo morská voda napr. Mar.
A na suchý kašel používam Stoptusin alebo Robitusin (na suchý kašel), záleží od veku dietata.
do nosteka nasivin a na suchy kasel stoptussin brali sme ich v novembri a syn ma rok a 4 mesiace
Ahoj, s tymito zdravotnymi problemami som pri starsom synovi bojovala i ja... Osvedcil sa mi sirup tannen na kasel a na priedusky olej31 s tymianovym kremom. Mozem len odporucit.
mne sa u vnučky osvedčil aj Eucasol spray- uvoľňuje dýchacie cesty. Aplikuje sa do vzduchu, na podušku alebo na pyžamko. Nasivin a podobné lieky len v najhoršom prípade, ničí zliznicu. Na uvoľnenie kašla používam zvonka Tymiánový krém, ktorý má širokspektrálne účinky, je vhodný vlastne pre celú rodinu. Potieram hrudník, ak má dieťa horúčku : potieram ramená a nožičky. Tannen sirup je ve+mi dobrý , tiež pomáha na dýchacie cesty- uvoľňuje kašel a znižuje horúčku. Ak by ste chceli ešte bližšie informácie napíšte na betka22betka@gmail.com
@maminka610 nepises aky vek ma tvoje dietatko...ale tak nas ma dva mesiace a je vhodny NASIVIN, velmi nam pomohol, su to kvapky, my sme davali pri zapale priedusiek NASIVIN a AMBROBENE(sirupcek) no nas maly musel brat aj antibiotika. Ale ten Nasivin naozaj pomaha 🙂